Zoot.sk - skúsenosti a recenzia

Urobte si radosť. Len tak.

Slogan jedného z najúspešnejších eshopov nemôže byť výstižnejší. Na Zoot-e si totiž možno spraviť radosť nákupom módneho oblečenia, topánok a doplnkov od desiatok svetových značiek. Netrvalo dlho a spoločnosť vytvorila aj svoju vlastnú značku ZOOT Original. Na webe možno aktuálne vyberať z viac než 300 000 položiek.

Česká verzia eshopu funguje od roku 2010 a stojí za ňou dvojica skúsených podnikateľov Ladislav Trpák a Lukáš Kružberský. Na Slovensku zoot začínal ako startup - bol totiž jedným z neprehliadnuteľných kontajnerov na Šafku. Eshop sa nám predstavil až v auguste 2014. 

Koncept webu sa líši od všetkého, čo sme doposiaľ poznali. Jeho cieľom je zmeniť zaužívané spôsoby online nakupovania módy a ukázať, že sa to dá aj inak. Bez starostí s vrátením peňazí za tovar, ktorý človeku nesadne. 

Hodnotenie eshopu

Komentáre k slovenskému eshopu by ste na portáli heureka.sk hľadali márne, preto sme sa pozreli na českú heureku. Služby zoot-u sú na nej hodnotené veľmi pozitívne - zákazníkom sa páči moderný web, dlhá lehota na vrátenie peňazí, rýchlosť vybavenia objednávky, poštovné zdarma, široký sortiment tovaru a množstvo značiek. Ďalej aj výborný prístup na predajniach, ochota pri vybavovaní reklamácií, možnosť vyskúšať si tovar pred jeho zakúpením a rýchle vrátenie peňazí.

 

Negatívne reakcie sa týkajú najmä kvality tovaru a sú zverejňované zákazníkmi, ktorým bol doručený poškodený tovar alebo k jeho poškodeniu došlo už po veľmi krátkej dobe nosenia. Niektorým chýbajú aj dôkladnejšie popisky tovaru a iní sú nespokojní s lehotou dodania tovaru.

Poštovné zdarma na úplne všetko!

Zoot.sk je jediný eshop, ktorý celoročne ponúka dopravu zdarma. A to na celý sortiment! Balíček je doručovaný kuriérskou spoločnosťou. Druhou možnosťou je objednať si tovar na tzv. Výdajňu radosti (2x v Bratislave, 1x v Žiline, Banskej Bystrici, Nitre, Prešove a Košiciach), kde si zákazník môže všetko vyskúšať a zakúpiť si iba to, čo mu naozaj sadne a zapáči sa mu naživo. 

Vrátenie tovaru je taktiež zdarma! Ku každej objednávke je totiž pribalená predplatená nálepka "Spätná zásielka", ktorú je nutné nalepiť na balíček a zaslať na adresu zoot-u. Tovar je možné vrátiť aj osobne - na Výdajni radosti. Lehota na vrátenie je neuveriteľných 90 dní!

Hodnotenie článku:
(80.8%)

Komentáre

25/06/2018 10:07
Zuzana

Zdravim, za seba mozem povedat ze zoot nikdy viac, objednala som si viacero kuskov v nie zrovna malych sumach a ta akoze "kvalita" bola otrasna, oblecenie vyzeralo hrozne, lacno, nesedlo absolutne, boli to take handry nenositelne. Jednotlive kusky sice vyzeraju na e-shope velmi pekne, ale nazivo je to des a to za to pytaju nemale peniaze. Nikdy viac.

26/04/2018 14:33
Meg

Škoda ze som si recenzie neprečítala skôr, asi by som v zoot nenakupila. Tovar je síce pekný, ale nesadol mi a problém je s vrátením kúpnej sumy, obchod si jednoducho odpocital poštovné a teraz sa s nimi handrkujem o vrátenie kompletnej sumy ako im kázal zákon. Vidím to tak ze budem kontaktovať SOI. Už tu rozhodne nakupovať nebudem.

28/03/2018 17:16
jutka

objednaný tovar som ešte nedostala, ľutujem že zaplatila online - vtedy sa začali čachre-makre s tovarom.. vraj minul...vraj bola porucha PAYU..???. pp. gold. spoločnosť nepovažuje SK za klienta ku ktorým sa oplatí slušne správať... pán ktorý zdvíha telefón bol slušný, avšak dobré že má prácu... smutne

14/11/2017 11:48
Naďa

Skončila som aj ja, je to neprofesionálny obchod !!!! Nakupovala som prvý a aj posledný krát !!!! A to som ešte mala záujem o ďalšie veci....peniaze nevracajú a kvalita je tiež hrozná !!!! Moja chyba, že som si neprečítala skôr recenzie....

08/11/2017 10:52
Margita Hupková

Objednala som si na výdajňu radosti 2 pulovre, 3 sukne a 3 šaty (v hodnote od 80 do 120 EUR). Bola som veľmi prekvapená a sklamaná kvalitou oblečenia. Sukne krivo olemované ako keby to robil škôlkár, švy na seba nenadväzovali - posunuté aj o 2 cm, drahé šaty rukávy obendlované tak, že to bolo, akoby to psy dokúsali. Kvalita látok - podpriemerná. Pripadalo mi to veľmi ako tovar z aliexpressu, len za 4x vyššiu hodnotu. Myslím, že vzorku som mala dostatočne veľkú, nikdy viac. Neverím, že toto je skutočný tovar z uvedených módnych značiek, ale lacná nekvalitná napodobenina.

14/10/2017 00:12
Ameli

Na ZOOTe nakupujem vcelku pravidelne, zatiaľ som bola vždy spokojná, horšie to je s výdajňou radosti na Karadžičovej. Po prvé, problém s parkovaním ale miesto sa nakoniec vždy nájde. Po druhé, výdajkyne radosti vám tu radosť z nakupovania určite nespravia. Zakaždým, keď tam idem, tak sú tam iné tváre a to buď oduté alebo nevšímavé alebo usmievavé ale všetky sú neskutočne pomalé. Či tam je jeden človek alebo traja, strávim tam vždy neskutočný čas. Tak spomalené ruky som už dávno nevidela. Žeby nuda? Nebaví ich tá práca? Trochu života do toho umierania a naozaj bude z toho výdajňa radosti. Zatiaľ tam vždy chodím len s nevôľou a s obrovskou dávkou trpezlivosti.

20/03/2017 17:04
Janinka

Zdravím, všetkých, čo radi nakupujú cez internet. Som zo stránky zoot.sk nadšená. Naozaj krásne a neokukané kúsky. Mám len dobré skúsenosti. vracala som tovar už viackrát. Peniaze boli vrátené tak, ako deklarovali. Ja môžem len a len ODPORÚČAŤ. Mám veľmi príjemný pocit z nakupovania a doslova radosť z toho, čo nakupujem. Držím palce celému tímu, ktorí sa starajú o túto stránku. Rada sa vraciam k nákupom , jediné mínus je to, že v meste , kde bývam ,nie je Výdajňa radosti, takže tovar nemôžem vyskúšať. Ešte raz veľká vďaka všetkým, ktorí pracujú na tejto stránke. Len takto ďalej.

28/02/2017 10:21
Katka

Tak ja som s nimi skončila. Bola som pravidelný zákazník, avšak stále je problém s vrátením peňazí. Človek sa takmer musí prosikať, aby mu vlastné peniaze za vrátený tovar vrátili. Urgujem ich už štvrtý krát.

27/12/2016 18:31
Jana

Ja som vyuzila vratenie tovaru do 90dni 9.11.,no zatial ziadna odpoved ani peniaze, ktore by mali prist do 14 dni po obdrzani tovaru.

15/11/2016 20:40
Lucia

zoot je super nakupujem tam už dlho, občas sa mi stalo že mi veľkosť úplne nesadla no s výmenou nebol žiaden problém môžem iba odporučiť. Tiež sa dajú poshanať kupóny na zľavu čo je iba plus.

Pridať komentár