Deichmann.com - skúsenosti a recenzia

Spoločnosť Deichmann vznikla v roku 1913 v nemeckom Essene. Jej zakladateľom bol Heinrich Deichmann, ktorý svoj prvý obchodík viedol spoločne s manželkou. Po smrti Heinricha preberá v povojnovom období vedenie spoločnosti manželka a neskôr aj ich syn, Heinz-Horst. Spoločnosť nemala nikdy v pláne vstúpiť na burzu a dodnes si zachováva image rodinného podniku. Aktuálne je na čele vedenia spoločnosti vnuk jej zakladateľa. V súčasnej dobe tvorí predajnú sieť Deichmann až 3600 predajní v 24 krajinách sveta. 

Táto silná medzinárodná značka sa riadi heslom Spoločnosť má slúžiť ľuďom a preto je jej ponuka tvorená vždy aktuálnymi módnymi trendmi. V Deichmann si môže zákazník nakúpiť topánky na bežné nosenie, ale aj elegantnú, športovú a obuv pre mladšiu generáciu. Obchod ponúka aj moderné kabelky, rôzne doplnky a prípravky na starostlivosť o obuv.

Deichmann.com je držiteľom ocenení Mastercard Obchodník roka 2013, 2014, 2015 a Best Buy Award 2015/2016.

Hodnotenie na heureke

Na portáli heureka.cz možno nájsť zopár recenzií, ktoré hodnotia služby eshopu. Na slovenskej heureke nie je tento eshop zaregistrovaný vôbec. Dôvodom môže byť napríklad aj dostupnosť pobočiek - ľudia sú vo všeobecnosti zvyknutí nakupovať v kamenných predajniach, kde si môžu tovar vyskúšať a zakúpiť ihneď.

Zákazníci oceňujú výbornú dostupnosť, dizajn, ceny tovaru či možnosť vrátenia obuvi z eshopu na predajni. Hodnotenia kvality obuvi, prístupu predajcov či komunikácie obchodu sú bohužiaľ negatívne. Komentárov je však naozaj veľmi málo a preto ich nemožno považovať za príliš reprezentatívne. 

Doručenie zdarma a vybavenie reklamácie kdekoľvek

Pri nákupe cez eshop získava každý zákazník dopravu zdarma. A to bez ohľadu na hodnotu objednávky. Doručenie prostredníctvom kuriéra prebieha do 3 dní od jej prijatia. Tovar možno vrátiť do 14 dní od jeho prebratia a to buď osobne (na predajni) alebo zaslaním na adresu spoločnosti. 

Vyreklamovať poškodený tovar možno na ktorejkoľvek predajni Deichmann, teda nie iba tam, kde si zákazník tovar zakúpil.

Zľava aj za odber newslettra

Okrem pravidelných akcií, ktoré možno nájsť priamo na webe deichmann.com, majú zákazníci možnosť získať dodatočnú zľavu na nákup v eshope - za odber newslettra. Na odber noviniek sa možno prihlásiť priamo na webe.

Zľavový kupón stačí v nákupnom košíku zadať do políčka "Vložiť zľavový kód". Počas jedného nákupu si možno uplatniť iba jeden takýto kupón. 

Hodnotenie článku:
(77.2%)

Komentáre

05/12/2017 20:03
Urban

Koženná zimná obuv z Deichmanu vydrží zhruba jedeň deň, je farbená. Vytvoria sa fľaky a pekné topánky vyzerajú ako bagandže do záhrady. Predávajú iba čínske haraburdy.

02/11/2017 13:53
Lukas

Koženné topánky z Deichmanu mi vydržali aktívnym každodenným nosením 6 mesiacov, zodrala sa podrážka, vložka sa prepadla, reklamáciu neuznali. Prečo? Bežné opotrebenie a vraj si to mám riešiť sám u výrobcu. Povedal som, že prejdem ku konkurencii ak budú takto so mnou jednať, odpoveď bola: ´´nech sa páči´´, to takéto kravy čo majú v hlave piliny obsluhujú zákazníkov? V mojej firme by som im dal záchody umývať. Nikdy viac si v Deichmane ESC B. Bystrici nič nekúpim. Tie arogantné rachetle treba jedine do piči kopnúť a topánky do hlavy hodiť.

10/10/2017 18:44
o,z

Aj ja by som sa chcela podeliť o bohužiaľ zlú skúsenosť z nakupovania v ESC B.Bystrica 8.10.2017.Chcem upozorniť na úplne neprofesionálne a arogantné správanie vedúcej predajne,ktorú zavolala jej mladšia kolegyňa,pretože potrebovala pomoc pri vybavovaní reklamácie.pred zákazníkmi ju zhodila a o tom ako tá vedúca vybavila reklamáciu pani ktorá stála predo mnou radšej ani písať nebudem.Stačilo to na to aby som sa otočila a išla topánky vrátiť do regálu.A to až do teraz deichman obúval celú moju rodinu,a boli sme spokojní aj keď sme sa tu už s reklamáciou stretli,no boli sme vybavení rýchlo a k spokojnosti. Preto ma správanie vedúcej veľmi nemilo prekvapilo.V ten deň som si topánky išla radšej kúpiť do CCC.

09/10/2017 23:27
ja

Velmi neodborné jednanie vedúcej pri vybavovaní reklamácie v ESC B.B.Reklamovala som dámske lodičky, ktoré sa z dôvodu nekvalitného materiálu po bokoch začali trhať,predavačka sa na ne ani poriadne nepozrela a hned zamietla reklamáciu s odôvodnením,že topánky sú opotrebované,bežným nosením,hoci som ju upozornila,že som ich mala obuté iba pár krát,čo bolo vidno aj na podrážkach,boli ako nové.A ešte ma aj zosmiešnila pred zákazníkmi,ktorí vtedy stáli pri pokladni,že čo chcem po roku a pol vôbec niečo reklamovať.Tiež mi dala akísi formulár,kde si môžem dať prehodnotiť reklamáciu,samozrejme za poplatok.Takže dakujem,a Deichmann nikdy viac

25/07/2017 10:08
Š.

Veru, veru ako tak čítam negatívne recenzie, vidím že nie som sama, kto je nespokojný so spôsobom vybavovania reklamácie. Mne sa odtrhol na dámskych sandáloch remienok a šla som s tým do predajne. Predavačka, taká mladá fiflena na mňa bez pozdravu zagánila, pozrela na obuv, vypísala v tlačive moje meno a priezvisko a naraz zahlásila, že mi reklamáciu zamieta. Reklamáciu som samozrejme uplatňovala v rámci 2-ročnej záruky. A vraj nech si ju pošlem na ohodnotenie, ktoré samozrejme musím zaplatiť. Využívajú nedokonalosti zákona, naučili sa v tom pekne chodiť !!!!! K tomu ak mám prirátať ešte poštovné mi vychádza, že Deichmann dobre vymr.áva so zákazníkmi. No môžu sa hanbiť, nenažranci !!!!!!!!! Asi im nevadí že si takto kazia svoju povesť. Nabudúce dobre zvážim kam pôjdem kupovať obuv pre seba a svoju rodinu.

06/06/2017 12:07
Rmbo

Nehoraznosť. Kupoval som tam tenisky poslal na reklamaciu mam zaplaťit a tengski mi vratia neopravene už pomôže asi obchodna inšpekcia

04/05/2017 21:59
S.m.

Určite neodporúčam.Synovi sa na topánkach odtrhol cvoček, ešte len pri prvom obutí,reklamácia bola vybavená, ale čakal skoro tri týždne.Predtým topánky odtiaľ nevydržali hádam ani polrok a už sa rozliepali po krajoch.Teraz ma zasa vytočila kabelka, označená, ako kožená, ktorú som kúpil na Vianoce.Odtrhli sa úchyty remeňa a je to obyčajná umelá tkanina slabej kvality, akoby potiahnutá jemnou kožou.Ja osobne som tam určite skončil, radšej u číňana niečo kúpim, aspoň mi to ten rok vydrží

03/04/2017 11:54
Lemon

NEODPORÚČAM U NICH NAKUPOVAŤ!! Predávaju nekvalitu a ked Vám topánky nevydržia ani pol roka, neuznajú ani reklamáciu. Asi im vytlačím recenzie a nalepím na dvere..

21/03/2017 17:35
Adriana

NEODPORÚČAM NAKUPOVAŤ!!!!!!!!!! Neschopné predavačky - Ružomberok. A o reklamácií ani nehovorím - obuv po reklamácií smrdí od lepidla, čiže rovno do koša a po kontaktovaní deichmann cez ich "úžasný servis", čo s tým mám teraz robiť ma asi po 5 mailoch odbili, že stanovisko reklamácie je nemenné, čiže 32,90€ môžem hodiť do koša za čo im VEĽMI PEKNE ĎAKUJEM a môžete sa hanbiť, že poskytujete takéto služby.

09/03/2017 19:19
Vlado

fuj dorazne doporucujem tam nenakupovat okolo kvality ich obuv ani nechodila a argumenty sak co by ste chceli za tie peniaze nech si strcia do pr...ele-Tenisky vydrzali 2 hodiny reklamacia o mesiac...takze si mozete hned kupit dva pary jedny na cestu tam a druhe na cestu spat

09/03/2017 19:16
Vlado

Po dnesku do deichmanu ani nevkrocim. Predvcerom som kupil tenisky dnes ich mala dcera v skole a domov sa vratila s obrovskym krvavym otlakom na pate domov prisla v prezuvkach pred chvilkou som ich bol reklamovat a vysledok taky;ze som musel kupit dalsie tenisky -samoyrejme nie v deichmane-lebo k reklamacii sa vyjadria o mesiac.ze nosene podotykam cesta do skoly cca 1 hodina nemozu vymenit .ze v nich mala chodit po byte takze absolutne neseriozny pristup a kvalita suvix radim nenakupovat tam

11/02/2017 10:20
Eva

Nikdy viac! Topánky nevydržali ani rok, po pár mesiacoch sa mi odlepila podrážka. Keď som prišla reklamovať na predajňu, reklamáciu neuznali s dôvodom zamietnutia: opotrebovanie bežným používaním. Pravdepodobne sú topánky zakúpené v tejto predajni vhodné len na vystavenie do skrinky. Určite Deichmann budúcim zákazníkom neodporúčam. Je mnoho lepších predajní s obuvou v podobnej cenovej hladine a rozhodne lepšej kvalite. Rovnako mám skúsenosti aj s podráždenými predavačkami v predajniach, od ktorých ochotu poradiť pri výbere topánok nemožno očakávať.

23/12/2016 13:58
Betka

Nepríjemná predavačka ktorá hneď pri prichode do predajne začala po mne bezdôvodne kričať len koli tomu ze začal pipat alarm, ze co tam postavám!!! Ako keby som ja za to mohla. Som sa hneď otočila a uplne znechutená odišla. Takto strácať zákazníkov, no škoda! Predajňa sa nachádza v Leviciach -City Park.

30/11/2016 16:21
Silvia Veselovská

Milý "Deichmann"... po dnešnej skúsenosti s reklamáciou v predajni v Ružomberku si myslím, že do tohoto obchodu už nevstúpim. Zimnê topánky zakúpené 11.10.2016 ku dňu 28.11.2016 rozpadnuté, podrážka totálne poodliepaná a "milá" pani predavačka s nedôverou na mňa pozrela, že čo tam vlastne robím? S nedôverou začala vypisovať reklamačný list, keď som jej povedala, že to nechcem dať opraviť, ale vrátiť peniaze. Nie sme takí bohatí, aby som išla kúpiť ďaľšie a čakať, kedy mi ich vrátia pozliepané a opäť čakať, či sa netozpadnú. Milí budúci zákazníci: ak chcete mať niečo obuté, rozhodne neodporúčam Deichmann...

24/11/2016 16:26
mylo

Topánky majú vždy popis z akého materiálu sú, že nejde o kožu je z toho jasné a k tomu je aj návod ako sa o ne starať. Netvrdím, že sú vysoko kvalitné ale zodpovedajú cene. Oplatí sa nákup cez net, poštovné je zdarma plus výhoda zľavy 5€ ktorá platí pri nákupe cez internet stále. Reklamoval som botasky Adidas, ktoré nestáli málo a odlepila sa podrážka. Nie je podmienka odniesť ich presne do tej predajne Deichmann v ktorej ste ich kúpili, reklamáciu vezmú v ktorejkoľvek. Ďalšia dobrá skúsenosť je zase, že nemali moje číslo na predajni. Nechal som im adresu a obuv v mojom čísle mi prišla poštou domov( samozrejme poštovné zdarma). Služby a prístup hodnotím kladne. Negatívne zase nie vždy trvácny materiál obuvi.

24/11/2016 15:48
D.

Nikty viac! Najvätší šmejd zo všetkých! Kúpil som topánky, ktoré vydrželi mesiac, podrážka sa odlomila, o kosmetických chybách ani nehovoriac. Po reklamácii vám povedia že neuznávajú a pošlú vás do riti so slovy "možete ich vyhodiť". Nikty tu už nekúpim, a dúfam, že ani tý, ktorý čítajú tento komentár do tejto spoločnosti nikdy nezavítajú, lebo vás len okradnú a nemáte nič!!!

Pridať komentár