Exisport.com – skúsenosti a recenzia

Spoločnosť Exisport funguje od roku 1996. Za 10 rokov existencie sa jej v kategórií športových predajní podarilo vypracovať medzi absolútnu špičku. Na kamenný obchod Exisport človek narazí v takmer každom väčšom nákupnom centre. Zákazníci si však môžu tovar objednať aj z eshopu, ktorý združuje tisíce produktov na jednom mieste – športovú obuv, oblečenie, posilňovacie stroje a rôzne fitness pomôcky.

Exisport.sk hodnotenie

Na exisport.com si možno vybrať zo všetkých významných športových značiek (Adidas, Nike, Puma, Reebok, Fila, Salomon, Northfinder, North Face, Asics...), ale aj vlastné produkty (kolekcia Exisport) či kvalitnú a cenovo dostupnú slovenskú značku Authority.

Hodnotenie eshopu

Exisport.com je na portáli heureka.sk hodnotený veľmi pozitívne. Podľa zákazníkov ponúka oveľa viac tovaru než predajne, web je prehľadný a ceny primerané. Zákazníci vyzdvihujú aj možnosť vrátenia tovaru na predajni, pravidelné akcie či fakt, že môžu nakupovať z domu. 

Z negatív eshopu sa spomína napríklad nedostatočne prepracovaný systém triedenia tovaru (chýbajúce parametre), nedostatočný popis tovaru, občasné rozdelenie objednávky do viacerých (samostatne dodaných) balíčkov alebo nemožnosť osobného prebratia objednávky na predajni.

Vernostný program plný zliav

Zákazníci majú možnosť získať vernostnú kartu, vďaka ktorej môžu nakupovať tovar oveľa výhodnejšie. Karta im okrem okamžitých zliav na tovar prináša aj ďalšie výhody - predĺžená lehota výmeny tovaru (30 dní), dodanie vybraného tovaru zdarma. Zákazníci, ktorí počas nákupu pravidelne používajú svoju kartu, majú nárok na získanie dodatočnej zľavy (pri sumárnej hodnote nákupov nad 500 € je to až 5 %). 

  

Kartu možno využiť nielen počas nákupu v kamennej predajni, ale aj v eshope. Výšku nazbieranej zľavy si možno sledovať priamo na webe predajcu – stačí zadať číslo zákazníckej karty.

Naša testovacia objednávka

V eshope exisport.com sme nenakupovali prvýkrát. Predajca podľa nášho názoru ponúka kvalitný tovar za rozumné ceny. Po odoslaní našej objednávky nám bol okamžite doručený mail. 

Produkt sme objednávali v pondelok (o cca 17:00), vyexpedovaný bol v stredu a doručený vo štvrtok (o cca 9:00). Tovar bol zabalený v malom balíčku, bol v 100% stave a mal všetky originálne vysačky. S kvalitou výrobku zn. Authority sme boli naozaj spokojní. Rovnako ako aj so službami eshopu exisport.com.

Hodnotenie článku:
(81.4%)

Komentáre

03/06/2024 13:59
Peter

Dvakrát som si objednával tovar, dvakrát mi objednávku zrušili bez udania dôvodu. Mnou objednaný tovar však stále ponúkajú ďalej.
Otrasný obchod.

14/02/2024 06:26
Maťka

EXIsport Banská Bystrica v OC Európa, arogantné predavačky, vedúca a manažér, keby som ich zamestnávateľ dostanú hodinovú výpoveď. Tovar zakúpený v tomto obchode sa po mesiaci používania potrhal na zhyboch ako sa ohýba noha pri chôdzi, reklamácia bola vyhotovená ako naša chyba, tovar nám z reklamačného oddelenia prišiel ešte viac poškodení, dala som podnet na Slovensku obchodnú inšpekciu. Už tam nepôjdeme nikdy nakupovať a náradím to ani Vám, ktorý toto budete čítať.

30/01/2024 21:26
Lenka

Obchod EXIsport neodporúčam. Tenisky Jordan zakúpené v Trnave v Maxe predajňa EXIsport po 8 mesiacoch sa na topánke spravila tvrdá bublina ktorá následne praskla. Tenisky som dala na reklamáciu s tým že sú nepoužiteľné a samozrejme mi prišla odpoveď , že chyba je z našej strany . Čítala som potom recenzie a EXIsport vôbec neuznáva reklamácie. Vždy je chyba zo strany kupujúceho, takže bacha na tento obchod. V každom prípade odborné stanovisko pani ,ktorá ho robila postúpim ďalej ,ako aj prešetrenie závady tenisiek. Nikdy viac v EXIsport nenakúpim a radím to aj ľuďom, ktorí nechcú prísť zbytočne o peniaze.

28/11/2023 15:39
Dusan

Pred necelym rokom som si kupoval exisporte Europasoping BB
botasky Lebron v hodnote 89,99eur... stim ze sa mi potrhala vnutorna látka na oboch botaskach..reklamaciu mi neuznali stim ze tie botasky som nenosil moc casto ked ze som si v ten isty den kupoval a3sporte adidasi za 80eur nevedelsom sa rozhodnut tak som zakupil oba páry tie mi drzia vkuse kedze a3sport je odost lepsi obchod a predava kvalitnejsiu obuv.. ale ktomu exisportu nula bodov za kvalitu obuvi

27/11/2023 10:12
Dusan

Zhruba pred necelym rokom som si zakupoval obuv v hodnote 90 eu, po roku nosenia ako rezervna obuv mi rozthla ta sietka a presli mi plasy von pricom branil dalsiemu noseniu a pri reklamacii mi to neuznali... exisporte uz ani len tasku nekupim a nie to este nejaku obuv svojou skusenostov sa podelim uplne vsade ci na fb.. ci na vsetkych strankach z obuvov uplne vsade

17/06/2023 18:39
Petra

Veľké sklamanie z Exisportu. Viackrát sme si u nich kupovali obuv, oblečenie, nechali sme tam nemalé peniaze.
A keď raz idete reklamovať obuv, nakoľko sa na jednej topánky roztrhla špička, dostanete odpoveď od nich, že Vám reklamáciu neuznávajú. Ich odpoveď bola, že chyba bola ovplyvnená zmenou vlastností materiálov použitých na obuvi vplyvom neprimeraného zásahu pri užívaní a údržbe. Obuv bola používaná presne tak ako to majú v návode. SKLAMANIE, SKLAMANIE, SKLAMANIE.

30/12/2022 09:52
Jaro

Neseriózne jednanie.
Do reklamácií sa nedovoláte ani na 8-krát. Po čakaní a hudbe to normálne zdvihnú a zložia.
Už druhý krát som chcel vymeniť tovar za iný (nesedela veľkosť), ale tá tortúra s pokusmi o telefonický kontakt, posielaním tovaru naspäť a s vypisovaním formulárov ma už odradila.
No a na predajni Vám tovar nevymenia, lebo ste si dovolil zaslať tovar domov a nie na predajňu.
Navyše stále zdôrazňujú, že to má byť v originálnom obale pričom netuším, čo je originálny obal, keď výrobok v skutočnosti obal nemá, a prišiel v obyčajnej kartónovej škatuli...ktorú deti pod stromčekom roztrhajú...
Povedal som si, že od nich už nič nekúpim, ale zase som urobil chybu.

06/07/2022 13:52
Pavol Horniaček

Z dvoch objednaných tovarov mi došiel len jeden,áno ten najdrahší zrovna chýbal,že vraj stratený počas jazdy a jasné že reklamácia na takúto záležitosť nula bodou . Kto číta tieto recenzie odporúčam nič od nich nekupovať,nulová komunikácia pri reklamáciách....

18/05/2022 22:59
Brano

Tieš musím bohužial pripojiť negatívny komentár na exisport. Odporúčam sa z daleka vyhnúť. Kupil som si u nich drahšie boty cez 100e,, asi po 20x použitia bežná chôdza sa odlepili podrážky a popraskali v miestach ohybu. Vyjadrenie na reklamáciu bolo, že používanie vzniklo používaním a preto nemôžu uznať reklamáciu. Ževraj som ich nemal používať hneď ako som zbadal nejaké poškodenie (nuž nezbadal nekontroluje boty po každom použití) a tiež že som ich priniesol až po roku a pol, že prečo som ich nepriniesol skôr. Takže som sa mohol sťažovať koľko som chcel.. nič som nedosial ale rozhodne exisport už nikdy viac a všetkým mojim známym som odporúčil to isté.

22/04/2022 11:28
Roman

Obchod neodporúčam

28/12/2021 10:54
Adrika

Ja som mala zlú skúsenosť pri reklamácii. Kúpila som si turistické topánky Grisport Ríma, určené do dažďa. Už po prvej túre som prišla domov s mokrým nohami a to neboli extrémne podmienky. Nepomohla ani impregnácia a po druhej túre som ich šla reklamovať. Reklamácia nebola uznaná, vraj sú v poriadku. Pomohla mi až Slovenská obchodná inšpekcia. Odporúčam nevzdať to a riešiť to s nimi.

04/07/2021 19:51
Ivana

Nikdy si u nich nič nekúpim. Reklamovala som turistické topánky, zrazu sa spoločnosť zrušila a založili inú, s tým istým názvom , ale že nemajú nič spoločné. Reklamáciu som podľa pokynov riešila a nikde sa nedovoláte, nikto vám neodpíše ...

04/07/2021 19:50
Ivana

Nikdy si u nich nič nekúpim. Reklamovala som turistické topánky, zrazu sa spoločnosť zrušila a založili inú, s tým istým názvom , ale že nemajú nič spoločné. Reklamáciu som podľa pokynov riešila a nikde sa nedovoláte, nikto vám neodpíše ...

05/05/2020 15:53
Paulina

Neodporúčam obchod... Zavádzajú klamú... Objednala som si tovar, ktorý na základe mojej objednávky zabalili a poslali kuriérovi i 2 dní na to si to rozmysleli a môj tovar stiahli bez vysvetlenia... Nemám peniaze ani tovar a nekomunikuju ani na email a ani telefónom... Pre mňa najhorší obchod aký existuje... Treba na nich poslať kontrolu robia si co chcú...

24/04/2020 09:12
Sidona

Chcela som nakúpiť, cez internetovu stránku výprwdaj za 1 euro, nakúpula som si tovar asi za 24 eúr, a koncové vyúčtovanie viac ako 2400 eúr ???????????? , to je dobrý chyták, dávam to na SOI

25/06/2019 08:42
Megy

Toto je jedna bezcharakterná organizácia. Namiesto vrátenia peňazí za tovar, ktorý som im odoslala späť mi ponúkli zľavu pri ďalšom nákupe. Zákony im asi nič nehovoria. Inšpekcia už tam mala byť.
Nikdy viac nechcem mať nič spoločné s takýmito obchodnými mrzákmi. Najodpornejší obchod na aký som natrafila. Hodne objednávam cez internet ale toto bola moja najhoršia skúsenosť. Neviem ako môže volačo takéto na Slovensku prežívať na klamaní ľudí.

10/01/2019 15:13
Miro

Nikdy viac absolútne neseriózny prístup .Arogancia ,zavádzanie, klamanie , len okradnúť a žiadna serióznosť.

11/07/2017 22:44
Jozef

Nikdy viac...

25/06/2017 17:05
Jozef

Nic moc....

Pridať komentár