Alza.sk – skúsenosti a recenzia

Česká firma Alza, názov ktorej je inšpirovaný menom majiteľa Aleša Zavorala, vznikla koncom roku 1994. O 10 rokov neskôr prenikla aj na Slovensko. Rok 2004 bol pre spoločnosť, ktorej prioritou je absolútna spokojnosť zákazníka, prelomový – sťahovanie sa do väčšieho skladu, rozšírenie portfólia služieb a začiatok predaja na splátky.

Do roku 2008 došlo k výraznému rastu počtu zamestnancov, rozširovaniu ponuky tovaru, zrýchleniu procesu vybavovania a doručovania objednávok či zavedeniu prevratnej novinky, ktorá na Slovensku nemala páru. Platobné terminály Alza PayBox výrazne napomohli zautomatizovaniu výdaju tovaru. V roku 2008 sa taktiež zrodil známy maskot eshopu alza.sk – zelený (a trochu otravný) mimozemšťan Alzák.

Internetový obchod Alza.sk

Obdobie posledných 5 rokov je obdobím neustáleho rozširovania sortimentu (elektro, biela spotrebná elektronika, hračky, drogéria, e-booky, záhradná technika, športové potreby...), otvárania nových pobočiek (aktuálne ich nájdete v Žiline, Trnave, Trenčíne, Senci, Prievidzi, Prešove, Poprade, Nitre, Martine, Košiciach, Banskej Bystrici a v Bratislave – Petržalke) a vzniku bratislavskej centrály s 1 100m2 showroomom.

Alza je držiteľom ocenení Shop roku 2013, 2014 a 2015 či Internetový obchodník roku 2013 a 2015. Vďaka kreativite v oblasti reklamy a ponúkania nových neopozeraných služieb je dlhodobo považovaná za najperspektívnejšiu českú značku súčasnosti.

Doprava, cena dopravy, platba

Internetový obchod Alza.sk nezaostáva za konkurenciou a ponúka všetky obľúbené spôsoby doručenia a platby. Zákazník si môže vybrať, či mu tovar doručí Slovenská pošta, prepravná spoločnosť Geis či UPS alebo si zvolí možnosť Najvhodnejšie doručenie pre SR a nechá výber dopravy na spoločnosti. Veľkoobjemový tovar mu dopraví prepravná spoločnosť Rhenus Home Delivery, prípadne si môže zvoliť možnosť Doručenie domácich spotrebičov a objemného tovaru, pričom k tomu získava možnosť výberu doplnkových služieb (základná inštalácia, výnos do bytu či výber termínu doručenia). V rámci Najvýhodnejšieho doručenia si môžu zákazníci vybrať víkendové doručenie, ktoré pre Alzu zaisťuje spoločnosť Zavolajsikuriéra.sk.

Zákazník si môže svoj nákup vyzdvihnúť v jednom z 300 partnerských odberných miest na Slovensku, prípadne v jednom z AlzaBoxov či na predajni. Odberné miesta sú rovnomerne rozmiestnené po celom území krajiny, preto sú dostupné naozaj každému.

Alza.sk osobné vyzdvihnutie

Bratislavčania majú oproti ostatným zákazníkom výhodu, pretože rozvoz tovaru im môže zabezpečiť ešte AlzaExpres, expresný kuriér (do 90 min.) a kuriér (do 5 hod.).

Ak máte záujem o dopravu zdarma, musíte byť buď členom Alza Premium, alebo sledovať špeciálne akcie a počkať si, kým spoločnosť neposkytne možnosť dopravy zadarmo.

Dobierka je v prípade pošty spoplatnená sumou od 2,48/3,90 €, v závislosti od toho, či si necháte balík doručiť na poštu alebo na adresu. Kompletné a aktuálne ceny poštovného možno nájdete na webe Alza.sk.

Za tovar objednaný v tomto internetovom obchode je možné zaplatiť v hotovosti/kartou na predajni, na dobierku, platobnou kartou online a pomocou platobnej brány viacerých bánk (VÚB, Tatrabanka, Slovenská Sporiteľňa, ČSOB) alebo cez PayPal.

Skúsenosti a recenzie

V prípade každého e-shopu sa nájdu pozitívne aj negatívne užívateľské recenzie. Alza je vyzdvihovaná najmä pre rýchlosť dodávania tovarov, širokú ponuku produktov, prehľadnosť a funkčnosť eshopu, množstvo pobočiek s možnosťou osobného vyzdvihnutia tovaru či dobré ceny.

Alza.sk hodnotenie e-shopu na Facebooku

No aj napriek snahe o špičkový proklientský prístup sa e-shop nevyhne kritike nespokojných zákazníkov, ktorým najčastejšie vadí najmä nedostatočná komunikácia obchodu či negatívna skúsenosť s vybavením reklamácie tovaru. Kritizovaná je aj dĺžka dodania tovaru. 

Celkové hodnotenie obchodu na Facebooku je 3,4 hviezdičky z 5, čo znamená, že väčšina zákazníkov bola s nákupom spokojná. Množstvo negatívnych hodnotení tvoria individuálne nespokojní zákazníci. Tieto hodnotenia preto neodrážajú všeobecnú neschopnosť obchodu, ale iba jeho sporadické pochybenia.

Moja Alza a Alza Premium

V e-shope si môže každý zákazník vytvoriť svoj účet, kde môže sledovať kompletný prehľad a históriu svojich objednávok, stiahnuť si e-knihy a sledovať filmy, prípadne počúvať hudbu či zbierať Alzákov.

Spoločnosť ponúka zákazníkom možnosť stať sa členom Alza Premium a "užívať si prvotriedne služby zadarmo". Týka sa to napr. dopravy, rôznych zliav, okamžitého vybavenia reklamácií či prednostného výdaja. Premium zákazníci budú mať prednosť na zákazníckej linke a nakupovať počas Black Friday o 12 hod. skôr.

Alza premium Alza.sk

Zľavové kódy

Internetový obchod Alza.sk nezabúda na svojich zakáznikov ani v tomto ohľade. Ponúka zľavové/darčekové poukazy, ktoré nazýva šeky. Obchod ich dáva zákazníkom ako promo k nákupu produktu, ako odmenu svojim Premium zákazníkom či v rámci akcie. Ponúka 4 typy šekov – Absolútna zľava, Percentuálna zľava, Fixná čiastka s obmedzením s rôznou hodnotu a Doprava zadarmo.

Alza.sk zľavové kódy, poukazy, šeky

Uplatniť zľavu je potom veľmi jednoduché. Stačí si vybrať tovar, vložiť ho do košíka a do poľa "Využiť zľavový/darčekový poukaz" napísať zľavový kód.

Vďaka pravidelným akciám sa internetovému obchodu darí oslovovať tisíce stálych i nových zákazníkov. Okrem "tradičných" akcií, na ktoré sú už zákazníci dávno zvyknutí (Letné Vianoce, Black Friday, Masaker cien), sa občas objaví aj ďalšia (napr. doprava zdarma, získanie zľavových kupónov na ďalší nákup a pod.) alebo aj atraktívna súťaž o elektroniku (Sto tabletov týždenne).

Objednanie a vrátenie tovaru

Alza.sk má podľa nášho názoru výborne spracovaný nákupný proces. Zákazník je v nákupnom košíku navyše informovaný aj o ďalších prebiehajúcich akciách. Vďaka tomu je šanca premrhnania výhodnej ponuky takmer nulová. 

Alza.sk nákup tovaru

Po odoslaní objednávky je zákazníkovi doručený mail so súhrnnými informáciami. Celý proces vybavovania objednávky možno sledovať aj po prihlásení sa do užívateľského konta. 

Lehota doručenia je priamo závislá od zvoleného typu dopravy, ale aj od času, kedy je objednávka odoslaná. Ak si prajete tovar vyzdvihnúť osobne a svoju objednávku odošlete do 18.00, tak ho na pobočke budete mať prichystaný už nasledujúci pracovný deň (v prípade BA dokonca aj v deň odoslania objednávky). Na kuriéra si zákazník počká 1-3 pracovné dni – pozrieť aktuálne podmienky.

V rámci testovania sme sa rozhodli vyskúšať osobný odber. O tom, že máme tovar k dispozícií na pobočke, sme boli informovaní sms správou a mailom. Vyzdvihnutie prebiehalo bez akéhokoľvek problému, personál bol nápomocný a našu požiadavku vybavil do 3 minút. 

Naše hodnotenie je 100% pozitívne – počas nákupu sme nezaznamenali akýkoľvek problém či neprofesionálne správanie e-shopu alza.sk.

Tovar sme vracať neskúšali, avšak podľa všeobecných podmienok môže zákazník odstúpiť od zmluvy do 14 kalendárnych dní bez uvedenia dôvodu. Potrebné je, aby bol tovar dodaný s kompletnou dokumentáciou, nepoškodený, čistý, ak je to možné aj s originálnym obalom, v stave a hodnote, v akom tovar prevzal. Treba vyplniť online formulár a tovar odoslať alebo doniesť do predajne Alza.

Alza.sk odstúpenie od zmluvy, vrátenie tovaru

Reklamácia

Radšej by ste sa jej vyhli, niekedy je však potrebná. Reklamovať tovar môžete do 24 mesiacov od zakúpenia. Reklamácia môže prebiehať 2 spôsobmi – v autorizovanom servise alebo online. V autorizovanom servise je reklamácia o niečo rýchlejšia, pokiaľ sa však rozhodnete pre reklamáciu online, treba vypniť formulár, potom získate RMA číslo, ktoré treba spolu s tovarom prinesieť do predajne, prípadne ho zaslať poštou či prepravnou spoločnosťou.

Alza.sk reklamácia online

Kontakt

Korešpondenčná a fakturačná adresa:

Alza.sk s. r. o., Bottova 7, Bratislava

IČO: 36562939, DIČ: 2021863811

telefón: +421 2 5710 1800

Vaše skúsenosti a otázky

Ak máte otázku alebo sa chcete podeliť so svojimi skúsenosťami, napíšte nám ich do komentárov nižšie. Podeľte sa o informácie, ako rýchlo vám obchod dodal objednaný tovar, ako na vás pôsobila komunikácia obchodu, ako prebiehala reklamácia alebo vrátenie tovaru. Za váš čas venovaný komentovaniu vopred ďakujeme. Vaše skúsenosti pomôžu ostatným užívateľom pri rozhodovaní.

Hodnotenie článku:
(77.6%)

Komentáre

30/04/2024 10:48
Natália

Kupili sme po Vianociach hodinky znacky Aligator Watch ProX. Hodinky po odpojeni z nabijacky maju rozpixelovany obraz. Spolu s hodinkami bola objednana sluzna okamzitej vymeny ktora je spoplatnena. Hodinky sa uz ale nevyrabaju a ani ich uz nemaju. Cize okamzita vymena je mozna len pri vybere ineho tovaru v tej istej hodnote alebo reklamacia. S hodinkami som bola maximálne spokojna. Nerozumiem len tomu,preco alebo na co je ta okamzita vymena dobra. Bola som ochodna si kupit ine drahsie s doplatkom ale neda sa. Tak nerozumiem potom.

21/12/2023 12:36
Andrea

Ak platíte firemnou kartou môžu vám vzniknúť ďalšie poplatky ktoré si odôvodnujú ako "poplatok vydavateľovi karty a/alebo kreditnej asociácii za platbu firemnou kartou" pritom v banke som sa informovala a nerozlišujú poplatky pri platbe firemnou alebo súkromnou kartou. Tento poplatok závisí od výšky objednaného tovaru a je 2% tak napr. pri 1000€ obj. je poplatok 20€:-(((

15/10/2023 10:06
Martin

Kradnú zákazníkom tovar
Zákazník si tovar objedná, zaplatí a nakoniec vám nikto nič nevydá a na Alza účte už máte objednavku vybavenú.. taká je ich realita.. osobná skúsenosť 14/10/23

11/09/2023 22:39
XY

ALZA má asi najlepšiu ponuku tovarov – takmer vždy tam nájdeme, čo hľadáme…
ALZA má celkom dobré ceny – často tam výhodne nakupujeme…
ALZA má dobrú sieť – Alzaboxy sú pomerne dostupné...
Katastrofa ktorá ale preváži všetky pozitíva je výdaj tovaru!
Raz som na Drive-in stál hodinu, sledoval som zamestnancov neschopných čokoľvek vyriešiť – bolo tam niečo vyše 10 áut, bolo to pred Vianocami a my sme si zúfali... Povedal som si nikdy viac, ale snáď sa to už nebude opakovať...
Dnes podvečer sa to opakovalo a bolo to ešte horšie... Ťažko si predstaviť 4 autá ktoré čakali 45 minút na obsluhu pretože výdaj pre jedného zo zákazníkov mal nejaký problém. Nebol tam nikto, kto by bol schopný to riešiť, a tak sme len čakali. Nikdy viac – bol som v Drive-in 2x a už tam nepôjdem. Nakupoval som v ALZA a mám veľmi negatívne skúsenosti, o ktoré sa podelím s Vami a určite na to upozorním aj každého známeho, kto bude zvažovať nákup v ALZA...
Napriek tomu všetkému dúfam, že si zoberiete k srdcu čo Vám píšem, pouvažujete nad tým a navrhnete zlepšenia. Určite to nebude príliš zložité a oplatí sa neprichádzať takto o zákazníkov. V eShope nakupujeme aby sme ušetrili čas a zjednodušili si život – Váš „Drive-in“, alebo skôr „Stand-in“ to v žiadnom prípade neposkytuje...

15/08/2023 15:10
Lukas

Azla.sk? no dakujem pekne.
mam 2 ucty.
- studentsky
- bezny

Cez studentsky dovezenie a doprava pracky aj so zapojenim vcera vecer 7eur doprava + 22 eur vynesenie a instalacia a odvoz starej pracky. samozrejme mali nejaku chybu a nepreslo mi to. Dnes idem opat a zrazu cena dorpavy 21,99Eur + 22 Eur zapojenie. este s jednym spotrebicom co som ku tomu dokupoval cena 479,42 vcera to bolo o 15 eur kvoli doprave lacnejsie. Tak som im napisal. samozrejme nevedia preco to tak mam a nevedia s tym nic spravit. Odpovedali mi zhruba kazdych 5-10 minut, cize celkova komuniakcia asi hodinu a nic neporeisili. Na pracku som si dal priplatit aj +3 roky zaruku. Ale s tym pristupom ma tak nasralli ze som isiel hned pozriet iny obchod.

bezny velky konkurent DAT*RT (nech nerobim reklamu). tie iste veci aj s dopravou instalaciou a odnesenim starej pracky 467,50. Podotykam ze v alze som nakupoval cez studentsky ucet v zlavach preto ta cena 479,42, bezna cena na alze by bola 509,20.
Najlepsie na tom je ze za tu najnizsiu cenu v DAT*RTe 467,50 mam nielen +3 roky zaruku ale dokonca +5 rokov zaruku navyse.
V alze iba zdieraju a su nekompetentni riesit akekolvek problemy. Njaprv nefunguje objednanie, potom zvysia cenu dopravy len tak a nakoniec nevedia s cenou ani pohnut. Je to smutne ale alza je proste obycajna sra*ka ak nieste firemny klient.

14/06/2023 14:44
Peter

Alza už nikdy! čas dodania sa dva krát zmenil , polovica vecí neprišla a po prepočítaní vecí čo neprišli cena nesedela (samozrejmev ich prospech a išlo o 25 eur nie o centy, ktoré niekto zaokrúhlil) veci som objednal na Alze aj keď som ich inde našiel trocha lacnejšie, kvôli servisu a dôslednosti.... teraz už nemám jediný dôvod u nich nakupovať .. tri chyby v jednej objednávke nie je nešťastná náhoda asi toho už majú veľa a tak nestíhajú robiť dôsledne a tak im chcem pomôcť tým, že budú mať o moje objednávky menej práce.

07/06/2023 09:34
Marek

ZLE NEODPORÚČAM dňa 27. 5. 2023, 18:20 som dala reklamovať hodinky nakoľko sa nevedeli spárovať z telefónom . Pri ich kúpe som si priplatila službu okamžitá výmena , nakoľko tovar nemali na sklade bolo mi povedané že nové hodinky mi prídu 29.5.2023. Pod pojmom okamžitá výmena si predstavujem okamžitú výmenu tovaru ako mi to bolo prezentované z vašej strany pri kúpe hodiniek a nie že na tovar mám čakať tri dni . Nové hodinky mi priniesol váš kuriér až v utorok 30.5.2023 čo je tretí deň a až 70 hodín od podania reklamácie. Nakoľko považujem z vašej strany porušenie obchodných podmienok a to tým , že som mala priplatenú službu okamžitá výmena a tá nebola z vašej strany dodržaná požadujem kompenzáciu za vzniknuté porušenie z vašej strany a to finančnú kompenzáciu vo výške polovice ceny hodiniek .

02/04/2023 09:56
Miroslav Mališák

Neodporúčam. Objednaný tovar pod označením "cenová bomba" nebol vydaný. Odvolali sa na chybu v systéme. Myslím, že pre takú veľkú spoločnosť by nemal byť problém toto pochybenie zobrať na svoje náklady.

05/11/2022 10:54
Emett Semenuk

Ako vyzera reklamacia v Alze: Prinesiete im nefuncny produkt. Zariasdenie sa neda zapnut. Pracovnik reklamaciu prijme, overi nefuncnost zariadnia. Uz vopred Vas upozorni, ze ho odosle do servisneho strediska a tam vraj o tom rozhnodnu, pricom nie je iste ako to dopadne. Servisne stredisko reklamaciu zamietne.Mozete reklamovat znova, zamietnuta reklamacia (napriklad 2 - 4 tyzdne) vam nepredlzuje zarucnu dobu. Tak Vam zamietnu reklamaciu do nekonecna. Alza tak moze na trh umiestnit doslova garbage. Nejaku nepodarenu chybu seriu z Ciny tak uspesne preda a vyhne sa takymto sposobom reklamaciam. jednoduch nasli legislativnu dieru a zarabaju na predaji odpadkou. To co by v niekde muselo skoncit niekde v spalovni ako odpad na naklady vyrobcu oni predaju ako novy tovar. Zisky musia byt brutalne. Jedna sa o elektroniku. Ak si idete kupit nejaku elektroniku made in china za znacnu ciastku radsej sa rozmyslite ci peniaze venujete prave tymto ..........

01/09/2022 13:21
Beny Németh

Mali sme objednanú sušučku spolu aj s chladničkou a obdržali sme len maximálnu drzosť... 4x nám volali a pri každom telefonáte sľubovali dohodnutý termín doručenia za, ktorý sme ešte aj navyše zaplatili. Spotrebiče sme odpojili a pripravili na odvoz ako bolo dohodnuté v objednávke, ale v deň doručenia to presunuli na iný deň (pracovný, ktorý nám nevyhovuje)... len za daný termín sme platili 22 eur a ako kompenzáciu za vzniknuté problémy ponúkli len 10 eurový kupón. Ďalšou čerešňou na torte bolo samozrejme, že operátorka z call centra povedala, že to skúsi vyriešiť a bude volať späť no samozrejme, že už sa neozvala...

12/07/2022 18:10
Marek

Krátke zhrnutie: tovar objednaný 27.6, mal doraziť 30.6 cez DHL...čo Vám budem hovoriť samozrejme, že neprišiel :D nikto ma nekontaktoval mailom, telefonicky nijako iba cez sledovanie zásielky som zistil, že tovar ide naspäť do Česka (objednávka bola do Nemecka) a to napriek tomu, že som hneď kontaktoval alzu a oni sa údajne spojili s DHL...Teraz je 12.7 zásielka sa stále nevrátila do Česka, peniaze mi stále nevrátili a to napriek tomu, že som už posielal aj prehlásenie o nedoručení zásielky. Podotýkam, že som za ten čas telefonoval do alzy 6-8 krát, už ani neviem koľko krát to presne bolo a hovoril som minimálne so 6 rôznymi operátormi z ktorých mi nikto nepomohol. Za 2 týždne a kope telefonátoch ste neboli schopný dodať mi objednaný tovar ani vrátiť mi peniaze. Ešte aj náhradná objednávka ktorú ste mi vytvorili a mala byť uhradená z peňazí za predošlú nedoručenú sa zrušila lebo sa jej nechcelo čakať kým sa rozhýbete :D Komédia, otras...

11/07/2022 13:38
Pavol

Nedavajte si tovar poistovat aj tak vam neuznaju reklamaciu aže možu klamat

14/06/2022 15:59
Dušan

Neodporúčam dva krát som si objednal tovar ako platca DPH nevydalii ho aj keď som dopredu zaplatil chceli toľko notársky overených dokladov ktoré sú verejne prístupné na internete , že som to radšej vzdall .
Bol som na ústredí na Pajštúnskej ulici v Bratislave, boli tam traja zamestnanci a boli veľmi drzi ,keby si sadli k počítačom za 2 minuty mohli mať všetky doklady z internetu ktoré chceli ????
Iné firmy z Čiech nemajú problém a pošlú mi tovar na základe objednávky žiadne doklady nepotrebujú.
Nechápem ako môže ísť majiteľovi firmy o spokojnosť zákazníka keď zamestnanci robia pravý opak ????

15/05/2022 10:16
Marián

Dobrý deň ja mám jednu vec kúpil som TV SONY a dal som si tam predĺženú záruku na 3 roky počas predĺženej záruky sa pokazil Problém s wi-fi a niekedy nešiel po vypatí zapäť diaľkovým ovládačom po 2 týždňoch cca sa vrátil z reklamácie a po vrátení som zistil, že wi-fi stále sa odpája, ale, čo je OVELA HORSIE je, že som zistil, že pri oprave nejaký šikovný opravár DOSKRIABAL OBRAZOVKU NA NIEKTORYCH MIESTACH PRAVDE PODOBNE SROBAMY, keď som to reklamoval 2 krát tak po cca 4 týždňoch my odpísali, že my posielajú dobropis, ale, keď, že to bolo v predĺženej záručnej dobe tak mi dajú 470 eur cca televízor stal 950 eur cca a predĺžená záruka asi 230 eur a, keď som sa im snažil vysvetliť, že škodu spôsobili ony tak stále išli svoje, že sa to stalo v predĺženej záruke atď... Písal som aj SOJke, ale ta dáva od toho ruky preč už si od ALZY nič tak drahé nekúpim sú to ZLODEJY

14/05/2022 14:48
Nikdy viac

V roku 2019 som sa registroval a podstupil cely cirkus s obchodnym registrom atd ... proste so vsetkym, co ich nema co trapit.
Objednal som si tovar za 800€ na firmu a na zaklade telefonatu s call centrom 12.5.2022 mi bolo povedane, ze mam vsetko v poriadku a staci doniest len obciansky.
Vyzdvyhnutie objednavky neprebehli, lebo zenska na pobocke mi povedala, ze vypis je stary ... Tak do pice kto mi teraz preplati naftu ? Jak to, ze lava ruka nevie, co robi prava ? Jak to, ze je to JEDINY obchod, kde kvoli nakupu tovaru musim do pice platit aj notarov a pravnikov pomaly.... Hlavne ked je to uz zaplatene a DPH sa proste NEMA kam stratit. Pritom datum z registra sa vobec nezmeni ... jediny datum, ktory sa zmeni je ten, ze je to VYTLACENE daky novsi datum ... Kokotina cela alza pojebana neschopna ... Aby ja som vam zaplatil nenormalne prachy a nechcete mi vydat balicek ? Banda buzerantov.

19/04/2022 18:02
Jana

Musím prejaviť absolútnu nespokojnosť s firmou Alza,pretože je komunikácia s Vami prinajmenšom komplikovaná.Bola som nútená reklamovať elektrobicykel,ktorý som si objednala cez Váš eshop.Zasielka bola doručená načas a v poriadku,ale...v krabici ako svet sme nenašli nabíjačku.Skratka,nebola tam.Okamzite som telefonovala na zákaznícku linku,kde som všetko porozprávala veľmi milemu a ochotnemu pánovi.Zdalo sa mi,že ma pochopil a prisľúbil nápravu.Presli štyri dni a nič.Opat som kontaktovala Alzu s tým,že by bolo dobré,keby som mala k elektobicyklu aj nabíjačku,keďže bez nej mi je nanič.Odpoved znela,že mám poslať fotodokumentáciu k zásielke.Pytam sa,NAČO? Bicykel je poskladaný,krabica zrecyklovana.Mne proste chýba iba nabíjačka.Opat som zopakovala svoju požiadavku,aby to bolo jasné a odpoveď znela "vaša požiadavka bola posunutá reklamačnému oddeleniu na posúdenie."Malé dieťa by pochopilo,že súčasťou balenia elektrobicykla logicky musí byť nabíjačka.V Alze to trošku dlhšie trvá ale napriek tomu verím,že nakoniec budem spokojná.Prajem všetko dobré.

18/03/2022 15:30
NoK

Včera (17.3.) ráno som objednal tovar stým, že pri objednávaní do Alzaboxu to už poobede budem mať. Jasné, že tom som neveril, ale rátal som stým, že dnes to už bude v Alzaboxe. Platil som online kartou a platba prešla!!! Namiesto toho, že by prišla sms-ka, že tovar je tu, prišiel mail, že objednávka nie je uhradená... Tak som zavolal do kontaktného centra kde mi potvrdili, že platba prešla. Tak som dúfal, že hádam dnes (18.3.). Namiesto toto mi prišiel mail, že len teraz sa to spracováva. A to všetko kvôli tomu lebo mi chcú vrátiť SK*VENÝ 1 CENT!!! Ich systém vyhodnotil, že som neuhradil faktúru lebo oni mi dlžia 1 cent. Na čo výmíšlajú p**ov*ny, keď to nedokážu poriadne zrealizovať. Zelený hn*j to zas nezvládol!!!

20/02/2022 18:11
Martin Siry

Alza... je to firma ktorá zneužíva obchodný zákonník vo svoj prospech. predáva vrátený nefunkčný tovar ďalej, nikdy viac a po dnešnej skúsenosti všetky svoje klientske rady presmerujem na iné webshopy. hanba celej Alze. ak sa vráti situácia z 90 rokov tak ten manager pre našu republiku skončí horšie ako Holub !!!

18/02/2022 14:26
Pavol

Nikdy živote si od vás neobiednam už elektroniku došiel mi balíček keď som ho otvoril tak mi produkt nešiel a keď som to riešil s vami tak ste mi napísali ze to mam reklamovať cez ďalších 30 ľudí a potom po nejakom čase ste mi napísali ze sa dá aj cez vás to vireklamivat tak som vám balíček poslal naspet a do 12 dní ste není schopní mi vireklamovat moju obiednavku a ani napísať ako to prebieha a keď vám človek napíše že čo je s tým tak jednoducho ho ignorujete. A po odoslaní reklamácie kvam na adresu nemám ani balík a ani peniaze nikdy živote od vás nechcem už elektroniku. Lebo ste není schopný to vireklamovat.

18/02/2022 14:25
Pavol

Nikdy živote si od vás neobiednam už elektroniku došiel mi balíček keď som ho otvoril tak mi produkt nešiel a keď som to riešil s vami tak ste mi napísali ze to mam reklamovať cez ďalších 30 ľudí a potom po nejakom čase ste mi napísali ze sa dá aj cez vás to vireklamivat tak som vám balíček poslal naspet a do 12 dní ste není schopní mi vireklamovat moju obiednavku a ani napísať ako to prebieha a keď vám človek napíše že čo je s tým tak jednoducho ho ignorujete. A po odoslaní reklamácie kvam na adresu nemám ani balík a ani peniaze nikdy živote od vás nechcem už elektroniku. Lebo ste není schopný to vireklamovat.

30/12/2021 17:54
Karol

Dobrý deň od tejto firmy kvázi firmy som si objednal notebook za 1890,-€ no prišiel mi ale nefunkčný táto skur....firma nerieši výmenu ani reklamáciu proste oni peniaze majú a zákazník je im ukradnutý nikdy viac neodporúčam.

Karol

16/12/2021 14:59
lili

Maximálna nespokojnosť s týmto eshopom. Objednala som si konzolu Xbox plus ešte jeden ovládač. Objednávka prebehla v poriadku, v den doručenia kurierska spoločnosť dpd doviezla tovar. Zaplatila som 360€ a v baliku len ovládač bez konzoly. Ihned som volala na zákaznícku linku, pani prislúbila ze na druhý den bude konzola doručena že doslo k chybe. Na další den nic. V dpd som si medzičasom zistila že u nich mám další balík od alzy, ktorý mi nevydajú napriek tomu že som vyplatila všetko pretože je nekompletný ešte k nemu niečo chýba. Samozrejme chýbať nemalo čo kedže nič ine som objednané nemala. Jediné čo musela Alza urobiť bolo zdvihnuť telefon a opraviť stav, že zasielka je kompletná kurier može odovzdať. Denno denne som im vyvolávala, vyhrážala. Stale iný operátor. Jeden mi slúbil zlavu za spôsobenú nepríjemnosť, druhý že okamžite píšu do dpd a chyu napravia. tretí mi jednoduch zložil že mám čakať. Prešiel týžden a stále nič. Hanba tejto spoločnosti, vôbec neodporúčam. Zákazník je dobrý dovtedy kým platí a potom nanho s prepačením serú. Za tovar som zaplatila, a nikto nic nerieši.

10/12/2021 18:35
František Kubik

Alza sk už nikdy!

06/10/2021 15:54
Silvia Kontírová

Uz druhykrat sa mi stalo, ze mi do Alza boxu dorucili nespravny tovar, ten ostatny dokonca bez uzaveru a len tak ledabolo zabaleny v masnom bielom sacku + v klasickom sivom sacku Alzy. Priznam sa, uz ma nebavi osobne vracat doruceny nepodareny tovar. V com spociva vyhoda obchodu, ked si nieco objednate a potom to musite ist osobne vratit do predajne?

03/10/2021 10:50
Roman

Kupil som si akurat sluchadla Nice Boy pods2 (rozbalené) po dodaní a dôkladnom prezrení produktu som našiel na produkte kopu cudzieho ušného mazu s predajňou alza na dobro končim toto je nepristupné aby zasielali zašpinený tovar je to totálne nehygienické a nechutné !!!!

27/09/2021 14:31
Lukáš Tabaček

Po dnešnej skúsenosti končím z obchodom..po objednaní tovaru a vyzdvihnutiu v Alzaboxe nastal problém z nekompletnou dodávkou..po kontaktovaní obchodu som dostal odpoveď že za to môžem ja lebo som si nevizdvihol všetky tri balíky...snažil som sa vysvetliť že v boxe boli iba dva aj keď systém ma upozornil že sú tam tri..zatiaľ som bol v pohode chyby sa stávajú,a objednávam cez alzu dosť často a nebol problém zatiaľ nikdy.. nasledujúca odpoveď znela že mám zaslať faktúru a dobropis že som si prevzal iba dva balíky lebo dopravca im zdelil že on tam vložil tri..načo sa prezentujú že alzaboxy sú pod kamerovým systémom??vedia kedy som tam bol môžu si skontrolovať koľko balíkov som si vybral...vraciam sa k obchodu Mall.sk niekedy sú o niečo drahší ale v živote som nemal takýto problém aby ma niekto otravoval z nejakými dobropismi

14/09/2021 20:09
jozef

klamu s terminami. naslubuju vam ze vam dorucia zasielku do daneho terminu. este vam aj emaili poslu ze je to na ceste. cely den cakate ale zbytocne.

06/06/2021 20:54
Ado

Objednal som si fotopascu z dôvodu krádeží na stavbe. Bola z tých drahších, tak som volil rozbalený tovar, ktorý bol o niečo lacnejší. Prišiel mi do Alzaboxu na druhý deň. Po otvorení tovaru ma hneď zarazila nálepka s nápisom "OPRAVA 1403/21"! Takže to nebol len rozbalený tovar ale pokazený. To by nebol až taký problém. Po prvom zapnutí pýtalo odomňa PIN, ktorý samozrejme nemám, takže fotopasca je NEPOUŽITEĽNÁ!!! Za celý deň som sa dovolal na Alza linku 6x, kde ma každý operátor odpinkal, a že poslali požiadavku na pin a neskôr sa mi ozvú s riešením. Ale že môžem tovar vrátiť do 14 dní, ak ho nechcem. Objednaval som ho preto, aby som si eliminoval škody a ALZA takto. Neviem, čo to je za prístup, že iba za 375,20 Eur si objedná človek tovar pretože máme zlodejov na každom kroku a ALZA ho oklame!!!!!! Aj napriek tomu, že na iných eshopoch je ten istý tovar lacnejší! Ľudia, dávajte si pozor, spomínaný eshop sa snaží oberať ľudí o ich peniaze za nefunkčný tovar alebo nekvalitný tovar. NEODPORÚČAM KUPOVAŤ ČOKOĽVEK Z ALZA...

20/05/2021 20:34
NIka

Neodporúčam. 10.5.2021 som si objednala tovar za cca 190e ktorý som zaplatila vopred. Tovar mal byť doručený SK poštou 13.5.2021. Avšak kuriér mi oznámil že mi tovar nedoručí lebo mu chýba druhý balík. Dopisovala som si s poštou písomne a dostala ich stanovisko, že tovar nemajú dodnes deňa preto mi ho kuriér nedoručil. ALza po ozname nič nezačlaa riešiť mala som si to riesiť sama. Následne som im písala že druhý balík sa asi stratil. Povedali že mjusia kontaktovať oni poštu - čiže nestačia dôkazy komunikácie mňa s poštou + číslo balíka na to aby si preverili že to nebolo doručené. Dali mi podpísať čestné prehlásenie. Dodnes deň nikto so mnou nekomunikuje a odmieti mi poslať tovar dokým nedostanú odpoveď. Takže nemám ani tovar ani svoje peniaze. Snažila som sa alzu kontaktovať písomne nikto na to nereaguje a žiadnu odpoveď žiadny email som nedostala už 5 dní. Všimla som si zmenu pri objednávke dokonca že alza stav objednávky eviduje ako "vybavená", čo je hlúposť pretože ja tovar nemám. Po telefóne mi bolo ešte pomály naznačené že ja som si tovar prevzala. Mám číslo objednávky kt jasne vraví že este tovar neopustil Košice, mám komunikácie z poštxy že tovar mi neobol odovzdaný a aj bezpečnostný zázna z kamery že som nič daný deň nepreberala. Nikde v obchodných podmienkach nie je písané že vám nevrátia peniaze a nepošlú tovar pri strete na pošte. Alza takto okradla mňa a je otázne koľkým ďalším ľuďom to spravila. Od nich žiadna komunikácia nereagujú na moje emaily a tvrdia mi že mám stále čakať. Lenže pošta vybavuje objednávky teda zásielky od 30 do 90 dní. to akože mám toľko čakať? neodporúčam alzu a dobre si rozmyslite či si niečo objednáte, peniaze chabrú len taká radosť ale keď majú vracať tak majú problém.

25/04/2021 20:33
Kristina

Momentálne riešim reklámáciu. 6.1. mi bol doručený tovar - eliptický trenažér. Hneď v deň zloženia sme zistili, že je závadný. Tak sme vyplnili potrebné formuláre a zadali sme odstúpenie od zmluvy ( vrátenie peňazí do 14 dní). Dnes je 25.4. a ja stále nemám na účte peniaze. Volám tam pomaly každé dva týždne, pracovníci call centra uvádzajú, že to urgujú. Najskôr sme mali problémy s kuriérom, potom sa vraj stratila dokumentácia a teraz zas čakáme už ani neviem na čo....
Takže čo sa týka mňa, už nikdy viac nebudem cez nich nič riešiť, čo ma mrzí, pretože v minulosti sme s nimi mali veľmi dobré skúsenosti ale posledný rok je to des (či už sa to týka dodania tovaru alebo všeobecne kvality tovaru). Táto negatívna skúsenosť nie naša prvá čo sa ich obchodu týka.

17/03/2021 07:34
torro

Od tiaľto už neobjednám nikdy,1.3.2021 som si objednal tovar a pri jednej položke bola informácia,že na objednávku do štyroch dní.Toto som akceptoval a objednávku mi potvrdili.No po deviatich dňoch som to urgoval a ospravedlnili sa bežnou frázou,že na chybe je dodávatel.Teraz je už petnásty deň a stále nič tak objednávku ruším.Mrzí ma len jedno a to,že som si skorej neprečítal recenziu mohol som dávno objednať inde čo aj urobím.

05/02/2021 13:47
anti-alza

alza nikdy viac.
stale sa chvastaju zlavami, co sa ani zlavami neda nazvat.
Ked im nepadne system...ani nehovorim o tych radoch pred vydajnou tovaru.
Nasraty som objednavku zrusil, objednal som to iste v NAY.
Na dalsi den pripravene, ziadna rada. Vybavene za 3 min.
A tie ich debilne reklamy v telke mi uz idu pekne na nervy.

08/01/2021 14:35
Terka

3 dni mi nevedia dať odpoveď,kde je môj vopred uhradený tovar,vraj ho odovzdali pošte,čo nie je pravda,tak hľadajú...toto bola moja posledná objednávka

02/01/2021 22:20
Katarina

Pre pravnicke osoby neodporucam nakupy a osobne som to spravila naposledy. Ak ste pravnicka osoba a platitel DPH, aj ked ste v Alza.sk registrovany roky a nakupovali ste tam v minulosti, tak po Vas budu vyzadovat scan karticky s IC DPH. Ok, toto este chapem, aj ked si to mozu overit z verejne dostupnych udajov a prepojit databazy. Vzhladom na sviatocne obdobie som objednany tovar pre firmu nechala poslat na adresu, na ktorej sa zdrzujem. Tak toto nerobte! Potrebujete im poslat vypis z obchodneho registra spolocnosti (dalsi verejne dostupny udaj), ktory si nastastie nechate poslat do elektronickej schranky, ale aj kopiu OP konatela, (kde su osobne udaje, ktore nedavate suhlas na spracovanie) a bud najomnu zmluvu, alebo doklad, ze platite na danej adrese energie. Ak sa nahodou zdrzujete cez sviatky na adrese, ktorej priestor patri inej spolocnosti, alebo napr. rodicom (aby ste si mohli tovar prevziat), tak aj vypis z tej spolocnosti, LVcko, OP konatela... asi aj velkost topanok, vysku, pripadne hmotnost konatela, aby ho kurier spoznal... Toto nie je priatelsky pristup k zakaznikom a osobne som na alza.sk pre pravnicku osobu nakupovala naposledy a napriek priatelskym cenam ho nikomu neodporucam. Vas cas je prilis hodnotny, aby ste ho stracali takymito zbytocnostami.

30/12/2020 09:16
Ladislav

Už nikdy nechcem mať nič spoločné s tým zeleným bastardom!!!!!!!!!!!!!!

22/12/2020 15:01
Peter Macko

Stalo sa mi že dám do košíka 3 krát jednu vec a v spätnom e-maily mi prišlo že som objednal 2
Najhorší e-shop

17/12/2020 15:35
Jozef

Neodporúčam nakupovanie, v prípade reklamácie bude s Vami komunikovať len automat s odkazom že budete kontaktovany a to je tak všetko

14/12/2020 11:06
Tatiana Bavolarova

Vzhľadom na široký sortiment, parada, ale ostatne služby veľmi zle. Na ich stránkach uvádzajú dodanie na druhý deň, konkrétny čas a potom príde 5 mailov za sebou, v ktorých uvádzajú zakaždým iný termín dodania, ktorý sa posunie nakoniec na 4-5 dni. Toto sa mi stáva pri každej objednávke.
Musela som reklamovať zvlhčovač vzduchu - trvala asi mesiac a pol, späť mi poslali ten istý pokazený kus, takže ďalšia reklamácia, ktorý trvala 2,5 mesiaca - vyžiadala som si vrátenie peňazí. Vystavili mi dobropis, ktorý mi však nechcú preplatiť doteraz pretože pred 2,5 mesiacmi som im vraj nedodala kompletný tovar aj s príslušenstvom (určite tam bolo všetko, nie je to lego ktoré ma 1000 kúskov, ale jeden spotrebič s diaľkovým ovládaním), ale ktorý komponent tam chýba mi nenapísali a keď som tam bola osobne, tak oni nevedia o čo ide. Takže vo finálne nemám ani pokazený zvlhčovač, ani 90EUR.
Ďalšia katastrofa, je ich infolinka, na ktorej vždy sedí človek, ktorý je tam nový a práve toto čo potrebujete ešte nevie... alebo nemá kompetencie.

07/12/2020 15:57
gazda

Prišiel mi mail od alzy že reku tovar je v alzaboxe že si ho mám vyzdvihnúť.Tak som teda šiel hneď,naťukal kód,vyzvalo ma aby som zaplatil.Tak som strčil kartu zadal pin ..a NIČ.
Napísalo mi že platba sa nedá uskutočniť.Tak idem do svojho bankomatu overiť že či nemám dačo z mojou karou.A nemám.Normálne som si vybral peniaz.Vrátim sa tam 4 x skúšam behom dňa a NIč !
Medzitým volám na ich zákaznícku linku cca 15 x !!!
NIK TAM NENI !Len hlúpa hudba. A na drzovku mi pošlú správu že si mám vybrať čím skorej koli korone balík ! 15 x !Tak som im napísal aj mail v ktorom opisujem problém.A NIČ.
Tak vážený...AKOO si to mám vybrať ,keď nekomunikujete!!Neriešite!
alzabox Ružomberok baničné Houdeka 46-48
dnes je 7.12.2020 a mňa ide rozdrapiť od rána !!!
tento alzabox NIKDY VIAC!! a zrejme ani alzu keď nevedia komunikovať!

19/11/2020 15:24
Lubos SK

POZOR na nekalé praktiky alzy.

A alze som si kúpil drahú vraj kvalitnú tlačiareň epson L1800 . Dávali na ňu záruku 2 roky, tak som alze uverila kúpil som ju.

Tlačiareň v sebe obsahuje skryté komponenty, ktoré majú životnosť menšiu ako 24 mes. a pri poruche týchto komponentov Vám alza neuzná reklamáciu! Vraj sa v tlačiarni pokazila nejaká podložka. Moja tlačiareň už mesiac leží niekde v servise a alza tvrdí, že mám zaplatiť opravu ak chcem aby tlačiareň bola znovu funkčná. !!!

,,Vzhľadom ku skutočnosti, že pri kúpe tejto tlačiarne som nijakým spôsobom nebol informovaný ani upozornený na to, že si kupujem zariadenie, ktoré v sebe obsahuje skryté a používateľský neprístupné komponenty s obmedzenou životnosťou považujem toto vaše jednanie za nekalú obchodnú praktiku. Spotrebiteľ ma právo byť riadne informovaný o výrobku! Keby som vedel, že táto tlačiareň v sebe ma nejaké podložky, ktoré nevydržia 2 roky, určite by som si túto tlačiareň nekúpil. !!! Ešte raz: pozor na nekalé praktiky tohto predajcu!!!

18/11/2020 17:25
pdk

- nakup na firmu (s.r.o., platca DPH) cize v ramci ohybania zakonov o DPH v podani alza.sk je potreba dopredu dodat doklady (vypis z ORSR, karticku s IC DPH z danoveho uradu) kedze tovar dostanete rovno s 0% DPH
- doklady som dodal rok dozadu a odvtedy som nakupil asi 5x s dorucenim tovaru domov, ziadny problem
- pri pokuse vyzdvihnut novu objednavku osobne som sa dozvedel, ze im chybaju spominane doklady, ktore uz rok odo mna maju a tovar mi teda nevydaju
- ako sa im v systeme doklady stratili, preco predchadzajuce objednavky isli v pohode, preco v maily, kde ma vyzvali k vyzdvihnutiu objednavky nebolo napisane NIC o chybajucich dokladoch som sa nedozvedel, akurat som sa zbytocne trepal na centralu cez statny sviatok

vysledok = s alzou som skoncil

23/10/2020 19:44
Elena

Kúpila som si kávovar, ktorý fungoval cca 4 mesiace, prestal mlieť kávu. Dnes som si ho bola vyzdvihnúť po oprave, ktorá trvala skoro mesiac, prídem domov a veľké prekvapenie on tu kávu nemelie stále. Dúfala som, že za sumu 549€ budem veľmi dlho spokojná. Čiže ma čaká ďalšia reklamácia, ďakujem.

08/10/2020 13:43
Roman Majernik

Dobrý deň,chcem napísať rezenciu o ALZE,,,kúpili sme v apríli 2020,nafukovaciu vírivku Pure spa cez alzu,používaná bola cca 2 mesiace iba cez víkend,jedneho pekného dňa na vírívke praskol šev teda tam kde bola spájané vnutro s vonkajšou stenou to prasklo,poslali sme to na reklamaciu,po mesiaci to prišlo,samozrejme čo napísali bolo zamietnuté s dôvodu nesprávneho poúžívania a mechanického poškodenia zákaznikom.Nikam sa nedovoláte pravdy.PRETO NEODPORúčAM OD NICH CEZ NICH KUPOVAť NIč čO SA TýKA KAKýCHTO PRODUKTOU!!!!!, Obraciame sa teda na SOI,uvidíme ako pochodíme tam.

30/09/2020 13:17
jan krajcir

chcel by som poukazat na tuto uzasnu firmu ktora iba zavadza zakaznika aked spravia chybu na ich strane neviem sa dostat ku svojmu tovaru ktory mam us ces pol roka zaplateni atovar nigde iba ma natahuju posielaju e mail o dalsiom dodani tovaru na iny datum apotom zasa na iny atoto dokolo pol roka ziaden mail o nejakom vyjadreni nevedia ani zavolat aked tam volam ja tak sa iba vyhoaraju jeden na druheho....alza fakt idioti 17,2,2020 som objednal 4 tasky aje 30,10,2020 aeste ich furt nemam cakaju ze zrusim objednauku ale ne ne zabudnite podvodnici su to fuj

09/06/2020 05:11
Michaela

11.5. som si objednala tovar, zaplatila a už takmer mesiac mi nechodí. Vymenili sme si s alzou asi 18 mailov, stále len sľubujú, predlžujú, ospravedlňujú sa a nič sa nepohlo. Najskôr sa čakalo na dodanie tovaru, potom viazla doprava, vraj veľa objednávok, čaká sa na prepravu tovaru. Sľubovali už tri termíny doručenia a nič. Vraj sa tovar vrátil späť na sklad z pošty, hlavne, že mi neoznámili, že je tam, práveže písali, že dopravca len preváža nákup. Sľúbili mi ďalší termín doručenia na mnou vybranú poštu, no vzápätí mi zas prišli 2 maily, že majú množstvo objednávok a dôjde k oneskoreniu. Nasľubujú termíny doručenia, vzápätí to negujú mailami o oneskorení a množstve objednávok.Takto to ide dokola mesiac a tovar stále nemám. Nikdy viac si z alzy nič neobjednám.

19/05/2020 14:50
N

NIKDY NIKDY NIKDY!!!! Klamú a zavádzajú. Komunikácia 0 BODOV!!!! Stále Vás len posúvajú ako horúci zemiak! Písala som aj sťažnosti a nič. Tovar do 48 hodin?!?! Snívajte s nami. Chapem je COVID19, tak ale treba napísať, že tovar odosielam do týždňa. Nie mne príde sms a mail, že dňa 15.05.2020 Vám bude doručený tovar a do dnešného dňa nič. Dávam podnet na Slovenskú obchodnú inšpekciu!!!!

18/05/2020 13:44
Natália

Už mesiac sa naťahujem s Alzou, kvôli ich neschopnosti.
1.prípad riešila som na splátky telefón. Všetko bolo OK,kým mi nevydali tovar- telefón v strašnom stave- úplne doškrabaný display a ešte k tomu reproduktor pri telefonovaní nefunkčný - nič som nepočula ani ja a ani 2. strana, chápem že bolo v poznámke používaný ale ako v takomto stave môžu predávať tovar? Tovar som hneď na druhý deň vrátila. Samozrejme stále to už od vrátenia 2týž. nie je doriešené so spoločnosťou cez ktorú to išlo na splátky. Absolútne nevedia o vrátení tovaru a anulácii. Ja som to musela riešiť a posielať im doklady, to čo má robiť ALZA, a to ani nehovorím koľkokrát som musela volať do oboch spoločnosti.
2.prípad, riskla som to a zobrala som si znova tovar z Alzy na splátky,kedže prvý pokus bol anulovaný. Opäť všetko dobre,hladko prebehlo, kým som si na základe sms správyod ALZY nešla prevziať tovar. Tentokrát mi odmietli tovar vydať. To som tam už tretíkrát bola,vystála som kolónu ľudí - 2hod. Odôvodnili mi to,že im to spoločnosť,cez ktorú to opäť išlo na splátky nedovolila. Následne som do tej spoločnosti volala, kedže ja som mala asi 5 emailov od spoločnosti,že je všetko OK a už sa len čaká na prevzatie tovaru. Strašný zmätok v tom má spoločnosť, katastrofa.. Následne som išla do BA,kedže sa nedalo nič riešiť formou telefonátov a emailov. V BA neochotní,arogantní personál. Dokopy mi nič nevedeli povedať, žiadne bližšie info.. Odporučili mi len opäť čakať a dali mi email,kde môžem napísať svoju požiadavku aj to až keď som ich o to požiadala. Samozrejme kým som sa nenápisala znovu email, mi nedali vedieť.
MAXIMÁLNA NESPOKOJNOSŤ S ALZOU.

11/05/2020 14:15
Elena

ALZA UŽ NIKDY NIKDY NIKDY!!!!!!!! Totálne zavádzanie zákazníka. Tovar zaplatený mesiac, nedodaný. Kopec strateného času. Už nikdy viac!

06/05/2020 11:32
Jozef Hnilica

Tovar objednaný, zaplatený a doručený na pobočku v Martine som si vďaka absurdnému prístupu a neochote personálu nemohol vyzdvihnúť. Úplne jednoduché prevzatie už zaplateného tovaru bez overeného výpisu z obchodného registra najstaršie 3 mesiace, kartičky platcu DPH (mimochodom sme už nakupovali niekoľkokrát a všetky potrebné doklady boli poslané do Alzy), bolo nemožné. Odpoveďou personálu na všetko bolo " nedá sa" a s odpoveďou na to že tovar budú musieť vrátiť späť boli úplne v pohode, ako by sa ich to netýkalo.... Niekto, kto túto firmu budoval asi ani netuší, koho vôbec zamestnáva a ako to v realite vyzerá... Kým sa táto situácia nezmení, musím žiaľ pozastaviť všetky nákupy v Alze

06/05/2020 10:25
Pivas

Alza totální tragédie.Objednal jsem si monitor za cca 5000 kč a nikdy jsem ho neviděl! To za mě bude řešit někdo jiný( právní cestou).Bylo placeno přes účet takže mají smůlu zloději.Nepoučil jsem se a musel na rychlo objednat zboží expres.Zaplatil jsem za tu službu čekám 4 dni na zboží a opět nic?Opravdu nechápu.Takhle mě dlouho nikdo nenasral!

22/04/2020 07:48
Miroslav

Celé zle tovar som objednával 10.4.2020.pvé dodanie tovaru bolo 14.4.2020.-nedošiel OK, to som bral ako momentálna situacia covid 19 druhý termín 20.4.2020. čo už, tak bude 20-teho samozrejme nič tretí termín 21.4.2020.velmi sa ospravldnovali ze na 100 percen to príde -zase nič tak tu teraz píšem aj ked si stoho asi nikdo nič nerobí.Skurvená alza reklám plná prdel ale nevedia dodať ani na tretí termín,keby som si chcel objednať darček tak asi len rok do predu aby to došlo včas.v živote si už neobjednám nič od alzy a vám to odporúčam tiež.Počas opatrení covid 19 som si objednal zatial asi 5 balíkov od rôznych spoločností a ani jedna okrem alzy nemala meškanie ani jedna to hovorí za všetko aj tie jejich výhovorky.GRC!!!

09/04/2020 17:22
František polyák

Neodporúčam objednať od Alza.sk, najhorší obchod ????!!! Kvôli dodaní tovaru.

29/03/2020 09:02
Roman

Totalne zla skusenost...dufam ze mi dorucia tovar a uz o nich nebudem viac krat pocut...ked volam na linku povedia ozveme sa vam a nik sa neozve.tovar mal byt doruceny 26.3.2020 a stale nic..

27/03/2020 12:25
Sona

Takze neodporucam! Namiesto objednaneho tovaru prisiel celkom iny tovar! Uz mi trci doma zopar dni kazdy den tam vyvolavam a jedine co som vyriesila je velke nic.Zo strany alzy to pocitujem ako velku neochotu nic sa nedeje a neni toho kto by tento omyl vyriesil este od nas by chceli aby sme to my zanasali na nejake ich miesto! Vrchol bol ked slecna slomenula reklamacne prepacte ale chyba skladnikov a ja mam cakat na reklamaciu? Veľmi zle meno si tento obchod robi a ked sa,to dalej nebude riesit posuniem to k sudu!

24/02/2020 19:05
Anna

Úplný otras, neviem ako je možné aby sa stalo, že idete reklamovať tovar a predajca vám ho nechce vyroklamovať, vraj ste si ho poškodili sami aj keď neviem ako by som ten telefón otvorila kedže tieto novodobé mobily sa už nedajú klasicky otvárať ako kedysi. takže absolútne vôbec neodporúčam nakupovať v tomto obchode. NEODPORÚČAM

19/02/2020 11:08
Rasťo

Noooo maju tam poriadny bordel. Stači si objednať tovar v zľave “rozbalené “ a oni ho nevedia dodať do alzaboxu. Nasledne pisomne mailom sťažnosť a požiadať o zlavu. Daju Vam kupón za ktorí môžete nakúpiť . Objednávku zrušíte , že už nemam zaujem. Ostane Vam kupón na mpr.10€,kupim SD kartu za 20€ a 10€ odrátajú . Nakúpi tak do 20€ nech je 50% zľava.Tak sa da zarobiť aj 100€ denne. Nedodržiavajú podmienky ktore sľubujú a klamu zákazníkov tak nech za to platia.

03/02/2020 20:18
Maja

Alza ...LIKVIDÁTOR CIEN !
presne sed´... ak dáte tovat, ktorí ste si zakúpili so zvýšenou zárukou 2+3 a nebude sa dat po opakovanej reklamácie chyba odstrániť bude Vám odrátané 1% za každý mesiac od zakúpenia tovaru, To Vám nik pri kúpe nepovie. Nenajdete to ani tu na internete, Je to skryté len v rezervačnom oddelení, kde vám miesto výmeny tovaru, alebo vráteniu peňazí dajú podla počtu kolko bol material u vás od nakúpenia cenu dole. A ešte majú v Bratislave veími drzú pracovníčku v Reklamačnom oddelení, ktorá pred vami škrabe po tovare , vraj hladá poškodenie. hahaha... Je to mladá baba s dlhými vlasmi... a nedá ani potvrdenie, že prebrala tovar na reklamáciu.
tak zhrnutie, reklama Likvidácia cien, správne, nikdy vám nevrátia peniaze, i ked máte tovar poistený.

11/01/2020 05:31
Miloš

Neschopný , posledná objednávka v tomto obchode

08/01/2020 10:27
Le6n

Treba dat pozor pri objednavani s dorucenim cez AlzaBox - v pripade, ze je viac exponovane obdobie (vianoce napr.) je pravdepodobne, ze AlzaBox bude preplneny a v takom pripade NEDOSTANETE NIC, ani informaciu, nebudete moct presmerovat zasielku, pretoze sa ani nedozviete, ze uz je na ceste naspat do Alzy. Takze po tyzdni cakania a kazdodennej zmene v termine dorucenia (dnes od 8:00) vam zrazu status povie ZASIELKA ZRUSENA a mate smolu. Potom bud nova objednavka (a cakanie niekolko dni na vratenie penazi), alebo objednate niekde inde.

24/12/2019 15:43
Miloš Ivan

Alza.sk
11.12.2019 som si objednal tovar z alza.sk doručený mi mal byť 14.12.2019, prišlo mi na email že bude doručený až 16.12.2019, v skutočnosti mi bol doručený až 17.12.2019, tovar bol dopredu zaplatený kartou. Doteraz som nedostal jasnú odpoveď prečo mi tak dlho bolo doručovane??? Či ten kto si tovar už zaplatí, tak asi ma už čas na doručenie??? Jednalo sa o objednávku Č: 194670188
No nakoniec mi prišla.
Ale Druha objednávka Č: 195404701 ktorá bola vytvorená a tiež aj zaplatená kartou 19.12.2019 mi doteraz neprišla, mala byť doručená do alzaboxu vo Zvolene, ale sa im vrátila bez udania dôvodu. Teraz nemám ani tovar ani peniaze ktoré som za tovar zaplatil. Sľúbili mi že vytvoria duplicitnú objednávku aj vytvorili, ale doteraz neposlali, lebo na ich finančnom oddelení asi sú neschopný mi presunúť platbu z nedoručenej objednávky do tej novej pod č: 18498218 (dobropis)
tento stav trvá už od piatka 20.12.2019. Pritom mi prisľúbili, že tovar bude doručený aspon do piatka 27.12.2019 doteraz nebol ani expedovaný, tak už ani neverím že bude. Alza sk najhorší obchod.

12/12/2019 23:49
Jozef

Objednal som si Pc ktoré sľubujú zložiť do 5 dní tak o štyri dni volám že čo je s tým a že objednávka neexistuje takže mám vytvoriť novú ale na to sa im môžem ..... Spravím kšeft inej firme hlavne že som celú noc vyberal komponenty až ma hlava bolela nasrany som nikdy viac.

12/12/2019 22:16
IvanG

Ludia vyvarujte sa.nakupu v alze. Je to jedno velke klamstvo. Kupil a zaplatil som si kachle. Pre alzu to konci odovdanim tovaru kurierovy a viacej sa o zakaznika nezaujimaju a reklama znenia ako peniaze vraciame ihned je tiez jedno velke klamstvo. Zaplatene kachle mi rozbili ale nik sa neunuval mi dat vediet ze kurier nepride. Ked som to vseto zistil a vytelefonoval poslali dalsie kachle ale tie ani na 2x neprisli tak som pisal a volal ze chcem spat peniaze no ale to ma dostala nejaka ceska picurka ze mi moje peniaze vratia az ked sa im vratia kachle. Ja na to ze nemam ani kachle ani peniaze a ona ze je to tak OK. Ceska Alza aj s tym zelenym jebom alebo ako by som ho nazval je cisty odrb a ak aj tak u nich nieco kupite neplatte dopredu ale radsej na Alze nenakupujte. Je vela serioznejsich internetovych predajcov. Alza nikdy viac. Je mi z Alzy na grcanie.

10/12/2019 17:46
Robo

Velmi neodporucam objednavky do alza boxu slubuju ze na druhy den to tam mate ale uz cakam treti den a stale nic a operator len vravi ze sa na to pozrie a bude komunikovat s kompetentnimi je to vsetko klamstvo a zavadzanie zakaznikov

24/11/2019 22:14
lewoo

kúpil som si zakladnú dosku a procesor. nainštaloval som tieto komponenty do Pc a nešlo mi to bol som to vrátiť osobne v Ba . pracovníčka všetko zaevidovala a povedala že m i príde mail o vrátení peňazí. prišiel mi mail a hajzlíci mi stiahli 16 euro že vraj administratívne poplatky za poškodenie a straty záruky. je to pochybná firma neodporúčam nakupovať !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27/09/2019 17:00
Jaroslav

Neodporúčam tovar objednany 25.9.2019 mal byt doruceny 27. 9.2019 do 16:30 klamú zavádzajú nedokážu splniť termín dodania hamba radšej si dajte dobu dodania týždeň aby ludia nerátali z dodanim na druhy ci treti den od objednávky a tovar nepríde alebo zmeňte kuriersku spoločnosť..... Pekny deň.

10/09/2019 19:01
Martin

zariaďujem si nový byt. Potrebujem kúpiť celú bielu techniku a elektroniku. Pošlem im zoznam produktov a pýtam sa na možnosti nejakej zľavy, či nejekého bonusus a pod... Realita bola taká, že mi odpísali ihneď s tým, že mi akurát vypracovávajú cenovú ponuku. Po 3 dňoch mi povedali .." sorry bro no discount" najprv sľubujú zľavu a následne vás pošlú po 3 celých dňoch čakania do Pčka.

03/09/2019 17:35
Rado

-5* Predaj poškodeného tovaru ktorí propagujú ako nový , niekoľko krát sa po reklamácii vrátil v horšom stave ako pred ňou. Vybavoni reklamácií je dlhé a alza je neochotná. Navyše pri vybavovaní reklamačného protokolu jednali proti zákone ktorí jasne uvádza že ak sa závda opakovane vyskituje ... aj napriek pokusom o jej odstránenie , a neumožňuje normálne a plnohodnotné používanie zakúpeného tovaru na to na čo je určený , môže kupujúci od kúpno-predajnej zmluvy odstúpiť čo my však zo strany alzy umožnené nebolo , najprv vraj s 3ťou reklamáciou následne so štvrtou potom až po štvrtej a následne sa my písomne vyjadrili že vraj ide len o 2. uznanú reklamáciu... je síce pravda že je to druhý krát čo sa prejavila hardware chyba , softvér je však tiež predmetom záruky a ten bol opravovaný niekoľko krát aj keď som podstúpil všetky kroky spojené s jeho udržiavaním a aktualizáciou tak ako my bolo odporúčané .... neodporúpčam

03/09/2019 07:47
Addd

Absolútna nespokojnosť, objednam tovar a nedôjde,,, že doprava zadarmo,, prd zdarma,
4,60€
NEODPORÚČAM!!!!!!!

18/08/2019 15:11
Lubica

Otrasny obchod. Chvastaju sa ako vedia dorucit ten isty den. Stranka uplne zavadzajuca. Ked som objednavku zaplata a poslala, zrazu vyskoci, ze dorucenie az zajtra! Rychlo teda volam, ved na stranke sa pise, ze sa da adresa dorucenia zmenit do 30 min. Absolutne nekompetentna tetuska mi drzo odvrkne NIE, NEDA SA!!!! Ziadna snaha najst riesenie, vlastne dorucenie alebo vyzdvihnutie osobne nie je mozne. Oo, a aby som nezabudla, zeusit sa NEDA samozrejme tiez. Naposledy!!!

03/08/2019 21:33
Sypuera

V Alze som si kupil a nechal nechal poskladať počítač. Po case somvy skocilo okno a zistil som ze Windows je falošný. Nainstalovali ten isty a niekomu inému.Nie a nie vyreklamovat.
, Kedze som bral na firmu.

02/08/2019 16:23
Alexander Karsay

Keď vytúžený tovar nie je možné kúpiť nikde inde ako v Alze tak radšej, ho nekupujte. Ste dobrý zákazník pre Alzu ak kupujete ale ak sa niečo pokazí oprava ako napr. mojom prípade trvala 2,5 mesiaca, opravili rozbitý display na telefóne, pokazili nabíjanie, gps, reproduktor, USB pripojenie. nakoľko telefon je už tesne po záruke som ho dal do servisu kde museli vymeniť základnú dosku mobilu. Som z celého smutný a preto asi nemá veľký význam aby som v budúcnosti niečo v Alze kúpil.

12/07/2019 17:43
Martina

Otrasný obchod, nedokážu doručiť objednávku do bytu vraj majú len jedného vodiča tak asi ja žena budem chladničku vynášať spolu s vodičom. Samozrejme som zrušila objednávku a čakám už viac ako týždeň na vrátenie plaby. Dnes konečne mi platbu poslali a namiesto 1490 poslali 200 e vraj sa pomýlili tak zase volať riešiť.... to je na grcanie aj s tým ich zeleným pajacom.

04/07/2019 09:15
Marta k

Tiež som toho názoru, že od spoločnosti Alza s.r.o ruky preč.Objednala som bazarovu kameru ktorú som hneď druhý deň ráno poslala s5 keďže kamera nenasnima vôbec nič.Snazila som sa odstúpiť od zmluvy, ale to sa na moje počudovanie nedá keďže som kupovala kameru na firmu. Prišla sms,kamera bude zreklamovana.takze ostáva len čakať nejakých 30 dní, tak nemám ani kameru ani 73€.

18/06/2019 10:04
jaroslav

velmi dlho my ide objednany tablet dal som si ho aj napalit programmy ale trva to už tyžden a pol nechapem ale aj laik vie že sa to da za niekolko hodin som velmi nespokojnny a už nikgy si neobjed nam cez alzu a poviem to každemu ked si budu chciet niečo objednat fuj hanba tuto firmu neodporučam....

01/05/2019 18:38
sisi durcikova

Včera som bola s priateľom okolo 15/16-tej vyzdvihnúť si telefón z reklamácie, ktorý napriek tomu, že bol stále v dvojročnej záruke nám odmietli opraviť. To sme samozrejme vôbec nepochopili, ale čo už narobíme, prestali sme sa rozčuľovať a povedali sme si, že telefón dáme opraviť nášmu šikovnému kamarátovi. Išli sme si ho teda len vyzdvihnúť. Čo nás zarazilo najviac, bola veľmi živá a výrečná slečna, ktorá môjho priateľa hneď pri reklamácii NAHLAS VYSMIALA pred ostatnými zákazníkmi, ako nejaké malé dieťa. Do toho ešte plieskala rukou o stôl, čo len zvýraznilo jej nevhodný prístup a bolo na nej vidno ako sa teší z toho, že môže zákazníkovi ukázať, že (napriek tomu že mal telefón v záruke) si mal priplatiť ešte špeciálne poistenie, ktoré keby mal tak by mu telefón určite opravili. Celý ten čas, čo som sledovala tento pár minútový výjav, ako si na mojom priateľovi vybíjala svoju dennú dávku škodoradostnosti, som mala chuť otvoriť si ústa a niečo jej povedať, ale vedela som, že to nikam nepovedie. V každom prípade nie len vďaka tejto NEVHODNEJ SKÚSENOSTI SPRÁVANIA SA PERSONÁLU K ZÁKAZNÍKOVI (a faktu že nám telefón odmietli opraviť) ale aj iným problémom, ktoré sme opakovane s Alzou zažili, dúfam že si aspoň niektorí z vás dva krát premyslia či ešte niečo od nich kúpia.

17/04/2019 08:43
Zuzana

Alza ja fajn v tom za ma obrovsky sortiment, vela pobociek na vyzdvihnutie/vratenie tovaru a rychle dorucenie (ak je tovar na sklade)... ALE mala som s nimi aj dost zlych sksuenosti - hrozna dostupnost infolinky, vo viacerych pripadoch ked som potrebovala surne nieco zistit, nemohla som sa dovolat vzdy som bola 4., 5. 6. v poradi. Ked som potrebovala reklamovat produkt ktory bol zakupeny na firmu povedali mi ze oni nemaju ziadnu lehotu na vybavenie pre pravnicke osoby, ze netusia do kedy to bude vybavene (norkamlne je 30 dni). A VRCHOL co sa mi stalo, bolo, ze som nevedela inde zohnat jeden starsi typ mobilu Xiaomi a oni ho mali ako bazarovy, tzn. oni ho od niekoho vykupia a predaju (za stale dost vysoku cenu neporovnatelnu ako keby som ho kupila na Bazosi) - to ze to islo cez nich mi prislo ako zaruka ze mobil bude v poriadku (ved pouzivaju sa kryty ochranne skla atd...). Skoro som odpadla ked som vybalila mobil z dolepenej krabice (ocividne ho niekto do alzy uz aspon 3 krat niekto predomnou vratil) - bol cely obity, hlavne na rohoch, sklo malo asi 4 riadne dlhe skrabance (leto 2018 Xiaomi Mi5 64 GB Black BAZAR za 236€ !!!). Bola som ho samozrejme vratit a po doplateni 3 € som si kupila novy model (Xiaomi redmi Note 5).

16/04/2019 17:02
Ivana Šandová

Dobrý deň, objednala som tovar, ktorý bol označený ako "na objednávku" . Pod tým pojmom si človek predstaví dva-tri týždne čakania, veď predsa je to v rámci Slovenska-Česka možno, neviem. Veď uznajme, aj z Číny príde tovar za mesiac ???? Fajn, kontaktovala som operátora ohľadom objednávky, promtne reagoval, zistil, respektíve nezistili stav objednávky, vraj dodávateľa sám nevie kedy tovar bude dostupný. Ja sa pýtam, prečo je možné objednať tovar, ktorý zákazník možno nikdy neuvidí? Čo tak dať tovar do ponuky až keď je dostupný? Mne osobne by to bolo jedno, ak by sa jednalo o niečo čoho sa dokážem vzdať jednoducho to zruším. Ale ide o hračku pre dieťa, ktoré sa nevie dočkať...

05/04/2019 01:41
Andrea

Objednala som u nich mobil Blackview GBV4000. Ked som ho reklamovala, tak mi reklamaciu neuznali z dovodu, ze bol vraj mobil nahriaty zapalovacom, cigaretou, pripadne bol pri sporaku alebo v aute za sklom. A este ma vraj aj manualne citujem "promackla" tlacidla. Od Alzy uz nikdy viac neobjednam.

31/03/2019 14:32
m.

Chybný pixel je vada, ktorý si užívateľ sám nespôsobí a mal si šťastie, že boli tak ústretový. Osobne som zatiaľ nemal s Alzou zlé skúsenosti, aj keď už mi prišiel tovar v rozbalenom balení a pritom som objednal nový. Po komunikácii mi ponúkli výmenu za iný alebo odškodnenie v sume niekoľko eur.

30/03/2019 22:28
Slavoz

Neskutocne,notebok mi na druhy den vymenili za novy taky isty typ,nemusel som nic preplacat,technik bol neskutocne rozumny a ochotny so vsetkym pomoc a notebok s vadnym pixelom okamzite dal do reklamacie(do hodiny bola uznana),zevraj aby ho nahodou nedali do predaja bez odstranenia.Ja som mal velmi dobru skusenost s alzou,az na tie neskutocne nervy pri zisteni vady(vyrobcu).Mozno som mal v mojom pripade stastie a mozno su aj v Alze este normalny a charakterny ludia,ktory pomozu...zatial palec hore

30/03/2019 15:08
m.

Peniaze ti prídu, ale nečakaj ich hneď. Majú na to tuším 30 dní. Ale mne došli asi tak za týždeň späť na účet.

30/03/2019 15:05
m.

Slavoz , mám podobnú skúsenosť s monitorom. Bol v akcii, tak som ho kúpil. po izstení, že má vadný pixle ktorý dosť nepríjemne svietil som využil možnosť vrátiť tovar do 14 dní, odstúpenie od zmluvy. Inú možnosť nemáš, pretože vada 1 pixelu a neviem presne ako to je sa nepovažuje za dôvôd reklámacie. Aspon niekedy to tak bolo, že v specifikáciach produktu výrobca uvadza, čo je ohľadom mrtvého alebo vadného pixelu reklamovateľné. Je tam určitá norma a podmienky, kolko pixelov a v akom rozsahu musí byť, aby sa to dalo považovať za chybu výrobku. Má to tak aj alza. Výnimkou sú drahé monitory urťitých výrobcov. Preto to urob tak, ako uvažuješ, využi právo spotrebiteľa odstúpiť od zmluvy a v lehote 14 dní bez udania dôvodu vráť riadne zabalený, tovar.

30/03/2019 07:28
Slavoz

29.3.2019 som kupil v alze notebok,ktory ma v strede vypaleny jeden pixel,uvazujem o odstupeny od kupnej zmluvy bez udania dovodu do 14 dni,aby mi vratili peniaze na ucet,nakolko reklamacia trva okolo 30 dni a tym padom mozem prist o tuto moznost.Ma niekto skusenost s takymto postupom,popr.ako ste dopadli,peniaze vam prisli do 14 dni od vratenia produktu?

21/03/2019 10:00
Roland

NEOBJEDNAVAT NIČ !!!

02/03/2019 18:10
Iveta Suchonova

v alze som si zakúpila drahý tepovač kobercov, čakala som na neho asi pol roka, nevadí a tak som sa tešila keď mi konečne prišiel...........asi po piatom tepovaní sa zrazu kefy prestali točiť, tak som ho išla zreklamovať, reklamácia prebehla v poriadku, dostala som nový kus, no netešila som sa dlho, hneď som sa pustila do tepovania koberca, no a zrazu sa len zadymilo v motori a hotovo, pokazený aj ten.............nechápem či ide fakt o kazové výrobky, jeden za druhým ?
Takže druhá reklamácia, to ešte neviem ako prebehne, som z toho veľmi smutná a sklamaná.

24/02/2019 16:37
Emil

Objednal som i z AlzI vákuovačku potravín s príslušenstvom 5 x vákuovacie sáčky malé a 5 x vákouvacie sáčky veľké v balení. Všetko mi prišlo samozrejme, že s oneskorením a to s vykradnutým balíkom od spoločnosti ALZA. Reklamáciu som hneď písal. Hneď sa mi aj ozvali, ale ďalej nekomunikovali. Až, keď som sa ozval znova. Ponúkli mi kopu výhovoriek až som neveril, ako sa taká spoločnosť môže ponižovať. Chceli ma presvedčiť, že krabica balenia má dvojité dno a že vykradnuté sáčky sú tam. Bolo až nedôstojné, ako sa snažili ma presvedčiť, že som debil a že tovar mi bol doručený v poriadku. Navrhli mi kompenzáciu 4 €. Vysmial som ich a pohrozil som oznámením na úrad pre ochranu spotrebiteľa. Až potom mi prisľúbili, že mi môj vykradnutý balík , ktorý mi oni sami vykradli budú kompenzovať chýbajúcimi vákuovacími sáčkami, ale iných rozmerov. Kašlem na to. Taká spoločnosť, ktorá doslova svojimi reklamami okráda aj deti v seriálu Večerníček, nedokáže uspokojiť zákazníka, je pre mňa podradná. Vážená spoločnosť Alza, Prestaňte okrádať zákazníkov na Slovensku. Inšpirujte sa Slovenskou net predajňou ZARUČENE,sk. Pani Katarína Duchlanská je skutočný profesionál a jej prístup k zákazníkovi je ukážkový pre každého potencionálneho zákazníka. Pre všetkých, ktorí hľadajú čokoľvek, prosím nehľadajte to na Alza.sk, ale choďte na stránku Zaručene .sk. Tam vás neoj....bu, ako na ALZA.SK . Chcem vás v Alze vyzvať, aby ste sa tam zamysleli nad tým, že si robíte veľmi špatné meno a prečítajte si recenzie. Už tam píšu iba to, ako ste koho oklamali. Myslíte si, že to nikto nečíta???? Tak , aby ste vedeli, číta. ALZA UŽ NIKDY VIAC.

Musím podotknúť, že som svoje sáčky dostal, samozrejme, že iné, ale, ako som už písal, KAŠLEM NA TO. Poslali mi namiesto 8 ks 18 ks, čo sa cení, ale potrebovali vás znervózniť a vyskúšať, ako ste ochotní až ďaleko zájsť, aby ste svoj tovar, za , ktorý ste si zaplatili dostať. Trvalo to mesiac. Keby mi hneď tie sáčky poslali, nemusel som písať túto recenziu.

11/01/2019 21:34
Jozef Hruška

Nikdy viac nakupovať,pri nákupe veľká ochota,pri podaní reklamácie bezproblémové prijatie vadného výrobku.Až doteraz v poriadku pri preberaní reklamácie mi bolo oznámené že som odovzdal do opravy asi bezchybné zariadenie.Po požiadavke,že keď zariadenie je podla ALZY neomylnéhopredajcu plne funkčné aby mi ho ako predajca predviedol skôr ako ho prevezmem,začala arogancia ,že oni niesú povinní mi nič predvádzat a ja mám podpisat zobrat reklamáciu a odist.Keď som už po podpise chcel v predajni odskúšať zariadenie bolo tak vybité že sa nedalo ani zapnúť.
Takže zhrnutie nákupu......NIKDY VIAC

10/01/2019 21:00
Peter

Alza vobec negarantuje najlepsie ceny na trhu. Chcel som tam kupit telku (259€) ktora stala v inom eshope o 22€ menej (237€) poslal som im to a oni mi dali zlavu 4€ (255€). Klamanie spotrebitela.

10/01/2019 15:38
m.

S alzou mám zatiaľ dobré skúsenosti. Ale na zľavové ceny si treba dávať pozor.

08/01/2019 17:20
Ľuboš

Mňa u Alzy nahnevala akcia "Nevhodný darček". Vrátenie tovaru síce funguje, poukaz vystavený, ale platnosť poukazu je do 31.1.2019. Nikde v podmienkach akcie to spomenuté nie je. Takže hrrrr na nákup. Možnosť zameniť to za kedykoľvek využiteľný alzakredit nie je možná. Mailová komunikácia je štýlom - prepáčte za zlú prvotnú informáciu, poukaz nie je možné vystaviť inak.
Takže sa kryjú všetkými možnými spôsobmi.
Na druhú stranu si viem predstaviť obrovské množstvo špekulantov, ktorý by dokázali položiť aj takýto e-shop. A niekedy majú fakt najlepšie ceny, prípadne tovar, ktorý nemá nikto iný.

30/12/2018 13:14
Sandra

NAJHORŠÍ A NAJNESPOLAHLIVEJŠÍ ESHOP!! Otrasná skúsenosť. to že ten zmrd doruči zásielku do Vianoc by som im zakázala vyhlasovať. Objednala som tovar, vyplatila a nič... po 3 dňoch som teda zavolala a povedali mi že na dané výdajné miesto nevedia doručiť zasielku. Hlavná vec je, že za tie 3 dni ma nikto neinformoval!!!! Vyše 400€ zaplatenych a im sa neuráči poslať 1 email o tom, že to nevedia dodať. Dokonca som nedostala ani potvrdenie o prijatí objednávky a že im moje peniaze prišli!!! Následne odomna chceli, aby som si 1 deň pred vianocami išla do BA alebo do Senca pre zasielku. Jasne, veď isť 300km pre balík je podla nich normálne. A po naliehaní mi ponúkli 10€ zľavu na dopravu. Ani neviem či je to viac smiešne alebo smutné. Nehovoriac o tom, že po telefonickom kontakte mi povedali že ma budú informovať a samozrejme sa zase nikto neozval. Tak som na druhy deň zase musela volať ja. A dostala som odpoveď že to nevedeli vyriešiť. Banda klamárov je to

29/12/2018 12:54
Monika

Som absolutne sokovana tym ze v tomto clanku je Alza najspolahlivejsi eshop na Slovensku a ze vraj negativne skusenosti su “obcasnymi pochybeniami.” Ak je toto pravda, tie ich obcasne pochybenia narastli statisticky do hrozivych urovni. Osobne si uz v zivote z Alzy nic neobjednam, ich dodacie doby su zavadzanie zakaznika, ich call centrum zamestnava absolutne neschopnych pracovnikov ktori nedokazu vyriesit vobec nic a toto urcite nie je najspolahlivejsi eshop na Slovensku. Mam standardne pozitivne skusenosti s inymi eahopmi ale Alza je jednoducho nepodareny zart.

27/12/2018 12:46
Ľuboš

Max. Neodporúčam, modlite sa aby sa vaš zakupeny tovar nepokazil, ak sa tak stane budu ho opravovat do nekonečna, no odstupenie od zmlúvy nehrozi ani po 4x reklamacii, až do skončenia záruky. Dalšia skusenost , vratenie tovaru do 14 dni... Garantuju vratenie penazi do cca tyžden, ja som čakal vyše mesiaca 900€, to som riešil aj s Prahou 4x Zilina 5x, az po vyše mesiaci mi vratili peniaze, ked si upratali všetok BORDEL v alza ŽILNA. NIKDY VIAC ALZA

27/12/2018 11:26
Radovan

Klamliva reklama pred Vianocami o dodani tovaru v sobotu 22.12.2018. Objednavka vytvorena v stredu 19.12. Po ukonceni objednavky zrazu prisiel mail o termine dorucenia 27.12. Hned som im volal, bezuspesne, neustale obsadene, napisal som mail, nech objednavku zrusia, ak ju nedodaju do Vianoc. Tovar poslany spolocnostou Geis, ktora vikendove dorucenie zrejme ani nerobi. Klamliva reklama o doruceni do Vianoc isla este v sobotu pred Vianocami. Jedno klamstvo za druhym. Alza u mna skoncila. Navyse ceny vyssie ako inde, nakupoval som tam naposledy.

23/12/2018 19:36
Tibor

Kedysi dobrý obchod... Dnes hnus, podvody a zavádzanie zákazníkov. Skrátka nedodanie vopred zaplateného tovaru a pokazené vianoce.. Nedodržiavanie dodacích terminov, zákaznícka linka katastrofa.
Nebudem to viac rozpisovať... Pozrite si ich referencie napr. na heuréka atď... Totálne znechutenie. Nemám tovar ani peniaze..

21/12/2018 22:42
Lucia

A samozrejme som tam volala na ich infolinku, prvý hovor ok, že pomôžu, po 5hod volám, to má už klamal, vraj mi kolega zavolá, tretí hovor a ten bol už arogantný, štvrtý hovor so ženou a tá nevie, čo povedať... vraj riešia a doteraz nič neriešia, nechali si moje peniaze... a mojej známej sa stalo to isté, čiže píšem aj za ňu...

21/12/2018 22:29
Lucia

Vraj najspoľahlivejší internetový obchod....... ak by sa reálne zamysleli, tak ani vtedy to nemôžem povedať. Vyslovene je okradli. A teraz reálne, čo sa stalo: objednala som si tovar cez web, nemali ho naskladnený, preto mi poslali správu, aby som si vybrala nový tovar. Ten sa nedal vložiť do pôvodnej objednávky, preto som musela vytvoriť novú, čiže druhú obj. Tú prvú som musela vystornovať. Čiže tovar som nemala, ale kupón zo zľavou, ktorý bol použitý v prvej objednávke sa nedal už použiť. Čiže moje peniaze si nechali.... Zlodeji.. Podala som sťažnosť na obchodnú inšpekciu.

20/12/2018 22:36
Jozef

S Alzou mam velmi dobre skusenosti uz 10 rokov a kupujem uz len vyhradne u nich. Absolutna spokojnost.

29/11/2018 18:08
Adrian

Dobrý deň . V sobotu som objednal Jura kávovar zanovné . Nové bolo 600€ . Zanovne dali za 470€ . Tovar došlo bez problémov stredu . Kávovar bolo úplne nové ani raz nepoužívané .Na krabicu som videl že raz asi bolo otvorené . Záruka 21 mesiacov . Zatiaľ som spokojný .

15/11/2018 13:19
Daniela Forgáčová

Alza je banda podvodníkov, klamárov a zlodejov! Dlží mi cez 1000 € za notebook, ktorý mi predali nefunkčný a 4 krát "opravovali" tú istú vadu, až som si ho napokon odmietla zobrať, s tým, že už nemôžem byť dlhšie bez pracovného motebooku a nech mi ho vymenia za iný . Nedalo sa to. K notebooku som pritom mala zakúpenú licenciu na office na 1 rok + predĺženú záruku +2 roky. S alzou sa teraz súdim.

15/11/2018 13:11
M

Kupila som na dobierku,s dorucenim na postu. Kupovany tovar,bol v akcii,ale to hadam neznamema,ze ma byt poskodeny( oskrete miesta,skrabance) a má prísť v krabici,ktora je tesne pred rozpadom. Krabica nebola vo folii,ani len opaskovana,a podla prilozeneho alza letacika,to bol tovar z ceskeho skladu,alebo pre cesky trh. Hned na poste so to pozrela,a mala som velmi zmiesane pocity. V kazdom pripade,som nemilo prekvapena,a toto bola moja posledna objednana vec z alzy.

23/10/2018 13:21
Martin

Mal som objednanú službu "Zostavenie PC na mieru", ktorú najprv zdraželi z 0,04€ na 16€ a následne zrušili. Pri objednaní PC som opakovane prosil technika ktorý sa mi písal email, nech ma kontaktuje telefonicky
(uviedol som vždy aj telefonický kontakt, aj keď ho majú), prosbu o telefonický kontakt som urgoval aj cez ich hotline. Nič. Pár na slovo skúpych emailov. Napriek tomu, že v službe "Zostavenie PC na mieru" bolo uvedené že si druh
kontaktu môžem vybrať. Počítač prišiel na čas. Objednané 24.09., zostavené (podľa papierov) 25.09., faktúra z 28.9., ale to že som počítač prevzal a zaplatil 30.09. je len na bloku - totálny bordel. Komponenty sú na faktúre
ani na bloku neni uvedené zvášť - je tam len "Alza individuál GTX 1070 Ti MSI", takže mnohé nieje možné registrovať u výrobcu, nakoľko žiadajú upload faktúry, kde je komponent uvedený.
Takže môj zdroj má záruku 3 roky namiesto 5 rokov od výrobcu. RAM 3 roky namiesto doživotnú, CPU chladič 3 roky miesto 10 rokov atď. Okrem toho je na doklade ktorý mi prišiel spolu s počítačom uvedené že 3/4 komponentov majú záruku len 2
roky, pritom na počítač je záruka 3 roky, ale na "Nehmotný produkt - Počítač Zostavenie PC na mieru"a "Nehmotný produkt - Služba Update BIOS – základná doska" len 2 roky. Niektoré komponenty majú zase záruku dlhšiu ako 3 roky
(SSD 5 rokov, RAM 99 mesiacov).
Keď som sa na to pítal pána na reklamáciach, kukal na mňa jak žaba s prachu a oznámil mi že NEVIE, ale ASI je na všetko 3 roky. Keď som ich teda poprosil o faktúru s komponentmi vypísanými separátne, nie ako celok
"Alza individuál GTX 1070 Ti MSI", bolo mi oznámené, že to neni možné. Tak isto nie je možná ani reklamácia u výrobcu po uplynutí záruky v Alze - nemám faktúru kde sú uvedené komponenty + bordel v dátumoch.
Pri dodaní - nefunkčny audio I/O na skrini. Tak som pár krát vytiahol a znovu zastrčil HD audio kábel do konektoru na MB - žiadna zmena. Power button je treba stačiť niekedy aj 5x, aby sa PC zapol, väčšinou však ide na prvý krát.
Len 2 z 3 ventilátorov v skrini sú zapojené do regulácie otáčok v skrinke. Hlavná vec že mi prišiel vlastnoručne technikom podpísaný certifikát kvality. Reklamácia v deň dodania. Nestihli to do 5 pracovných dní, po ktorých mám právo na
vrátenie peňazí alebo úplne nový počítač - tak napísali že kábel bol uvoľnený (jednoznačne fuš pri kontrole, pán z oddelenia Prvého štartu počítaču/NB/tabletu/smartphonu sa mi priznal, že kábel bol uvoľnený nie na MB, ale na skrinke
- takže som ho mohol na MB reseatovať koľko krát som chcel). Power button je vraj v poriadku (nie je) a ventilátory tiež (nie sú) - REKLAMÁCIA ZAMIETNUTÁ. Napriek HW problémom s power buttonom, nezapojení audio I/O kábla do skrinky
a ventilátoru do regulátora otáčok napätím a neotestovaní (HW chyba/ zle prevedená služba "Zostavenie PC na mieru"). JEDNODUCHO zamietuté - evidentne si mysleli, že by som chcel nový PC alebo peniaze naspäť. Následná sťažnosť nepomohla
- písal mi vždy niekto iný (dokopy tak 10 rôznych ľudí) a všetci ma priamo alebo nepriamo posielali niekam...á propos, podať námietku voči zamietnutej reklamácii je možné len prostredníctvom súdneho znalca a len ak je PC viac ako rok
starý (prišiel mi email). Medzičasom som mal PC možnosť otestovať. Cable management je do zúfania. Síce pekný, ale šitý horúcou ihlou - milión tých svoriek, aby to vyzeralo úhľadne, ale žiadna logika. Keď treba nejaký kábel vybrať, treba
to celé rozobrať. Grafická karta MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G má dosť silný coil whine (pískanie a bzučanie cievok), napriek tomu, že je to pre túto konkrétnu kartu veľmi atypické, procesor má idle a pri loade
(prime95, AIDA64, Intel Burn Test) fakt vysokú teplotu. Buď som totálne prehral kremíkovu lotériu, alebo je na CPU chladiči zle nanesená termálna pasta Thermal Gryzly Kryonaut (viem, že normálne je spôsob nanášania irelevantný, ale pri´
mojom chladiči Arctic Freezer 33 eSports edition je pastu treba podľa návodu aj web stránok naniesť ako 4 čiarky na ploché kontaktné heatpipy). V počítači pod chvíľou niečo rezonuje alebo hučí, ale aj tak nič nezmôžem, po čase/ reštarte
to zvykne prestať samo od seba. Ale skôr mám z toho celého pocit, že môj počítač je poskladaný z komponentov na Alza.sk označených ako "použité", "rozbalené" alebo "zánovné". Skrátka keď niekto v zákonnej lehote 14 dní vráti CPU lebo mu
príliš pečie, GPU lebo píska, case lebo má power button často zlý kontakt alebo hocičo iné, postavia nejakému úbožiakovy ako mne akože nový počítač. Alebo jednoducho použijú repasované, reklamované, reklamované a následne "opravené"
alebo už dlhší čas používané komponenty. V skratke: drzosť, neochota, nekalé obchodné praktiky (viď zamietnutá reklamácia navdory zlému poskladaniu - čo je zle prevedená zakúpená služba "Zostavenie PC na mieru". To je ako keby Vám
niekto na aute zle prekábloval/zapojil motor, súčiastky by boli síce v poriadku, len ten motor by neštartoval. Išli by ste to reklamovať, motor by vám zapojili ale reklamáciu neuznali.)
+ milión ďalších problémov

05/09/2018 16:47
hero

S Alzou mám zatiaľ dobré skúsesnoti aj c čo sa týka dodania aj čo sa týka vrátenia tovaru v 14-dnovej lehote a vrátenia peňazí. Plusom je že sa dá tovar zaslať aj na poštu, kde si ho vydvihnem, ak nechcem brať voľno kvôli kuruíerovi.

05/09/2018 13:27
Ladisla

VELMI NESPOKOJNY - NEODPORUCAM NAKUP
V eshope datum dodania tovaru nedela do alzaboxu. V sobotu vecer smska, ze tovar nebude doruceny. V pondelok tam volam, slubia, ze to doriesia. Volam tam v utorok, slubia, ze to logistika posle a mne poslu informacny e-mail alebo sms. Neposlali ani sms ani e-mail, takze stale netusim, kedy tovar dorucia. Opat volam alzu v stredu (3.x) a vysvetlujem cloveku na linke, ze chapem, ze za to nemoze, ale on je moj kontakt a ze sa mi nepaci, ze zavadzaju zakaznikov a klamu o dobe dodania. Uz som napaleny. Ponukne mi zadarmo dopravu (1.5 €). Chcem vediet datum dodania, tak mu nedam pokoj a opat mu hovori, ze sa mi nepaci, ako sa chovaju a ze to povazujem za nekale obchodne praktiky. Upozornim ho, ze po 3 dnoch zavadzania je smiesne, ze mi ponuke dopravu zadarmo, ale stale mi nevie povedat datum dodania. Opatrne mi oznamuje, ze si vsimol, ze kolegyna z ineho oddelenia prave zrusila moju objednavku. So smiechom ukoncujem nas rozhovor :)
Ja som stratil tyzden a nemam objednany tovar. Stazovat na SOIke sa nemozem, lebo to zrusili. Co mozem, je zverejnit tuto recenziu vsade, kde sa da a nikdy viac tam nenakupovat.

20/08/2018 22:02
zdeno

ponúkate nejaký úžasný mobil s farebným displejom, to si z nás robíte prdel?

19/08/2018 14:01
m.

Ak od Alzy dostanete zadarmo elektronickú knihu, predplatné časopisu, hudbu alebo licenciu na softvér, nájdete to priamo na svojom Alza účte po prihlásení, v svojej knižnici médií. Mal by vám o tom prísť aj email. Mal som tak od nich za nákup darček v podobe médií a všetko bolo v pohode. Podmienka je prihlásiť sa na svoj účet, ktorý je vytvorený registráciou na Alze.

18/08/2018 11:35
Milan

Kúpil som od nich počítač. Bol sľúbený nainštalovaný Kaspersky. Nedostal som ho. Neposlali žiaden kód na jeho inštaláciu. Na moje otázky emailom stále odpovede o ničom....sľubujú klikni tam do rohu...kliknite do knižnice...Nikde nič. Skrátka odrbali ma. Neodporúčam tento obchod !

13/08/2018 07:59
Johny

ABSOLÚTNA NESPOKOJNOSŤ.
Ak nakupujete, tak je všetko v poriadku, ale nedajbože chcete reklamovať.Uff to je katastrofa.Na tel. kontakt zabudnite iba EMAIL.
V prípade neuznanej reklamácie máte proste SMOLU, nech je príčina akákoľvek.Moja rada NENAKUPOVAŤ, radšej niekde inde.

09/08/2018 17:36
Pavol Sás


1. uvedené chybné termíny doručenia tovaru

2. žiadne oznámenie o stave zásielky , ani po uplynutí lehoty, kedy mala byť zásielka doručená

3. aj po zainiciovaní komunikácie s obchodom a dohodnutí sa o doručení nekompletnej zásielky, termín ktorej uviedli sami písomne, dajú večer pred daným dňom vedieť, že došlo k nečakanej zmene a balík bude doručený o deň neskôr

4.na čo zákazník reagoval emailom, že doručenie v danom novom termíne už nepripadá v úvahu , pretože už nebude zastihnuteľný na danej adrese a ani v dostupnom čase v republike a buď dodržia termín alebo žiada vrátenie peňazí a zrušenie objednávky - EMAIL bol úplne odignorovaný a ďalśí deň zásielku expedovali

5. riešenie situácie zatiaľ neposkytli žiadne , nemám ani peniaze a ani balík

08/06/2018 10:12
Babinská

Neodporúčam tento obchod sľubujú to čo nedokážu splniť a zavádzaju zákazníka. Tovar mi ani po mesiaci neprišiel peniaze som si musela pomaly vymáhať, lebo im samozrejme zlyhal systém. Na zákazníckej linke sa s vami rozpráva robot. Je to asi jediny internetový obchod kde mi neprišlo potvrdenie o zaplatený objednávky ani o storne objednávky. Pokiaľ nežijete v meste kde ma alza.sk pobočku nevybavíte absolutne nič. Nechápem načo majú akcie tipu black friday atď. ked niesu schopný vybaviť obyčajnú objednávku, ktorá nebola objednávaná počas akcie ani nebola zľavnená.

18/05/2018 09:07
Roman

Od Alzy sme ako firma prestali odoberať tovar z jednoduchého dôvodu - stalo sa nám viackrát, že si objednali tovar (ktorý zväčša potrebujeme veľmi rýchlo a podľa toho aj objednávame). Následne tovar príde (štandardne neskôr ako uvádzali predpokladaný termín doručenia) a napríklad jeden počítač je vadný - naposledy napr. nešla wi-fi. Seriózna spoločnosť by akceptovala svoju chybu a vadný kus by po nahlásení prišla vyzdvihnúť (keďže sme si priplatili za dopravu na sídlo firmy) a po vybavení reklamácie by na vlastné náklady doručila nový tovar. V Alze toto neplatí, musíte ísť priamo na centrálu na Bottovu (kde ako všetci vieme je docela problém zaparkovať a pri súčasnej rekonštrukcii hlavnej stanice je to dopravné peklo na Zemi), čo ma značne oberá o čas a de facto aj peniaze za cestu - hoc zanedbateľné. Ak je politikou spoločnosti ALZA maximálna spokojnosť zákazníka, tak v tejto svojej úlohe zlyháva, pretože tento typ drobných nedostatkov utvárajú veľmi zlý celkový dojem. Princíp je jednoduchý, ak je chyba na strane dodávateľa, tak je povinný ju na vlastné náklady odstrániť, takto "trpí" zákazník za chyby veľkoobchodu.

01/05/2018 04:37
jano

objednal som si tovar v stredu vecer - tovar ktory bol skladom, tovar ktory som potreboval surne na vikend a rad som si preto priplatil aj alza prirazku (konkurencia predava vyrazne lacnejsie ale negarantuje take rychle dorucenie), garantovali doručenie v piatok - no v piatok to iba odoslali takze mi to prislo az v pondelok ...... cize nabuduce velmi rad objednam od konkurencie, alzu iba ak mi ponukne lacnejsi tovar, inak uz nikdy

27/04/2018 19:16
Mirka

Velmi zla skusenost, tri krat nam bol dodany iny tovar aky sme zaplatili, spolocnost s nami komunikovala akoby nik o nicom nevedel, dodnes nemame peniaze ani tovar. Neodporucam nakup v Alza

19/04/2018 15:55
m.p.

MS čas, ktorý je zariadenie v servise by sa mal automaticky navýšiť k záruke. Ak teda dáte zariadenie reklamovať a oni ho servisujú, o celú tu dobu by sa mala predlžiť záruka. Postup predajcu môžete napadnúť.
Predávajúci nemôže odmietnuť prijatie reklamácie, ak preukážete, že chybný výrobok bol u neho zakúpený a zároveň je v záručnej dobe.
Ak ide o neostrániteľnú chybu, čo asi vo vašom prípade je.
Ak ide o neodstrániteľnú chybu, ktorá neumožňuje riadne užívanie, môžete požadovať výmenu veci alebo môžete od kúpnej zmluvy odstúpiť a požadovať vrátenie peňazí. Ak má výrobok neodstrániteľnú chybu, ale dá sa riadne užívať, môžete požadovať primeranú zľavu z kúpnej ceny.
Takže skúste odstúpiť od zmluvy podľa obchodných podmienok daného obchodu.

19/04/2018 12:06
MS

Práve som nadobudla veľmi zlú skúsenosť s reklamáciou v Alze. Reklamovala som viackrát notebook MSI. Pri reklamácii do 12 mesiacov v pohode. Opravu vybavili. Pri ďalšej reklamácii po 12 mesiacoch, keď už môžu opravu zamietnuť bez znaleckého odhadu, tak ju jednoducho zamietli. Pri prevzatí v predajni sa notebook ani nenaštartoval, takže som ho reklamovala znova. Znova reklamáciu zamietli a operujú s tým, že môžu, lebo som notebook kupovala na firmu. Mám ho vraj znova prevziať a ak nebude fungovať, znova reklamovať. Spoliehajú sa, že takto budú postupovať až do vypršania záruky. Veľmi neférové správanie. Naozaj si treba rozmyslieť, či sa tam oplatí kupovať drahú elektroniku!!! Na základe vlastných skúseností neodporúčam.

14/04/2018 09:19
Miki

Zatiaľ s alzou nemám ale skúsenosti, z 10 nákupov som 2x reklamoval, reklamáciu prijali bez slova. Tovar došiel vždy v čas. Tovar som si vždy prevzal na pobočke, to odporúčam aj ostatným, vyhnete sa problémov ktoré tu spomínate. A ak sa pýtate prečo by ste to mali robiť (veď ide o internetový obchod) tak väčšina kamenných predajní sa sortimentu alzy ani nepriblíži. K tomu máte 2 týždne na vyskúšanie tovaru.

10/04/2018 00:04
Jurcik

Alza mi dlhuje 799 euro a to za notebook ktory som si kupil, ktory rozbili v servise Lenovo.
Alza sk si totiz chce asi nechat peniaze a nechce ich vyplatit pretoze si neustale vymysla nove a nove vyhovorky

a postupy. Vraj si moze peniaze vybrat v hotovosti alebo poverena osoba ktoru som dokocna zadal do ich systemu aby
v mojom mene mohla vybavovat reklamace a tiez preberat peniaze.

Dokonca je tak bezociva ze si priamo komunikuje s Cetelemom a to dokonca bez mojho suhlasu pricom je uver za predmetny notebook uz splateni. A z povodnych 24 splatok som notebook vyplatil po 3 mesiacov. Teda ako moze Cetelem poskytovat bez mojho suhlasu alze informacie o mojom splacani uveru, ktory je uz davno splateni. V zmluve som nic take nepodpisoval a nedavam im suhlas. No Alza si vysvetuje a robi co sa je zapaci.

Podla ich spravania usudzujem ze si peniaze chcu nechat lebo preco by inak robili take obstrukcie kto predsa chce peniaze
poslat na ucet a pritom ma vsetky podklady oficialne poskytnute.

Jednoducho sa ich neche poslat 800 euto na ucet ale asi si ich chce nechat.

Preto ak si vazite svoje dusevne zdravie a peniaze chodte od alzy prec a chodte inam
lebo v pripade problemov sa azla zachova ako zlocinec a zlodej

19/03/2018 11:26
Oliver

Alza.sk je banda chrapunov a zlodejov prvej triedy. Clovek si kupi a zaplati za novy tovar. Nielenze mu dodaju tovar pouzity/rozbaleny ale aj mechanicky poskodeny, t.j. nefukcny. Nielen ze potom ma zakaznik neskutocne vybavovacky s vratenim, ale ked si vsetkym prejde jeho ziadost o vratenie je zamietnuta. Kedze tovar "poskodil" - pozor teraz to pride - nema nielen narok na vratenie, ale ani na reklamaciu. Daju potom zakaznika do pozicie chudaka ktory sa im musi prosit aby ho odskodnili kedze nemal s poskodenim nic spolocne. Vratia mu ciastku z kupnej ceny a moze byt stastny, ze neprisiel o vsetko. Nema nic, nema tovar a nema peniaze. Nikdy v zivote viac nechcem mat s alzou nic spolocne. Nikdy. Viac.

12/03/2018 23:15
Štefan

Odpad roku shop
Podpora 0 bodov
Doručenie na pätnásty deň !!!!!!!

26/01/2018 08:17
Katarina

Maximalna nespokojnost !!!! tovar sice dorucili na pobocku, vyplatila som to KARTOU dopredu, nasledne aj ked bol uhradeny ma tovar nepockal ani 1 den navyse - nevadi - moja chyba.... bolo to v novembri... DODNES uz presli 3 mesiace mi nevratili peniaze ani po telefonate ani po pisomnej vyzve... NEVIEM KAM ESTE NAPISAT STAZNOST !!!
Nabuducu uprednostnim iny obchod....

05/01/2018 16:43
spotrebiteľ

Čo sa týka alzy, ľudia sú spokojný aj nespokojný. Majú veľký výber, dosť prehľadné stránky a časté "akcie". Ak však má raz človek jednu zlú skúsenosť, samozrejme, že ho to odradí od ďalších nákupov. Preto odporúčam každému, pozorne čítajte s čím pri nákupe súhlasíte, nebojte sa reklamácií, ani dlhej komunikácií s obchodom. Ak máte pocit, že ste v práve, nevzdávajte sa, ako zákazník a choďte si za svojím. Na slovensku ešte stále nemáme taký ten typ zákazníka, čo doženie aj veľké spoločnosti k súdu za netérové správanie. Týmto nepoukazujem, ani na alzu, ani iný internetový obchod, lebo zatiaľ mám len dobré skúsenosti alebo také, ktoré sa vyriešili. Netreba sa nechať odradiť a vždy si choďte za svojimi spotrebiteľskými právami. Pri dokazovaní, čo sa týka mechanického poškodenia reaguje obchod zväčša na správu, ktorú má od svojho servisného technika alebo technika s ktorým má zmluvu a spadá priamo pod konkrétnu značku. Aj vy si môžete dať nezávisle vypracovať posudok od iného servisu a tým napadnúť správu predajcu.

05/01/2018 13:57
Jana

maximala nespokojnost s tymto ineternetovím obchodom. kupite si tovar, kde si priplatite predlzenu zaruku. ked chcete tovar reklamovat, tak vam odpisu, ze to bolo mechanicky poskodene, pritom dany tovar bol v ochrannom obale. Uz nikdy z alzy nebudem nich objednavat...

30/12/2017 12:24
spotrebiteľ

Alza ponúka okrem nového tovaru, aj tovar rozbalený aj tovar používaný. Pri rozbalenom tovare sa to vzťahuje aj na tovar, ktorý bol vrátený zákazníkom do zákonom stanovených 14 dní. Tento tovar sa preto aj keď je používaný, najskôr berie ako tovar rozbalený a vyskúšaný.Práve v čase Vianoc a po Vianociach je takého tovaru na e-shopoch enormné množstvo, preto si dajte tu námahu a komunikujte s e-shopom dopredu a overte si o aký tovar ide.

27/12/2017 10:32
j

Obchid Alza ako taky ma velmi ale velmi sklamal, pretoze mi poslali nie rozbaleny produkt ale pouzity produkt po inom zakaznikovy, co ma dost mrzi, zvyknem tu nakupovat pomerne casto. Pri prvom nastaveni mi tel. odmietol zobrat moj google ucet, a pytal google ucet povodneho majitela. Nakolko mam trochu skusenosti z androidom som sa musel prihlasit do google inym sposobom, vratit tel. do tovarenskych nastaveni a opat zadat moje gmail. To uz samozrejme fungovalo. Tel. bol previazany s pouzivatelskym kontom byvaleho majitela a fungoval tak ako keby ho stratil. Ja som ho "nasiel" ako rozbaleny tovar, co ma dost mrzi pretoze ich definicia znie, ze rozbaleny tovar je "novy tovar" alebo otvoreny alebo s poskodenym obalom alebo tovar vrateny zakaznikom, ale preboha nie pouzity, ze tam mal uz niekto predo mnou svoju simkartu. Ak by som mal zaujem o taky tovar tak klikam pri nakupe na Alze na produkty s nazvom pouzite a nie rozbalene alebo nove..

15/12/2017 12:20
V. Šnírer

Žiaľ s i. obchodom spoločnosti alza.sk mám tú najhoršiu skúsenosť , Ich prepravná spoločnosť -Intime- je nespoľahlivá a č oje najhoršie aj klame zákazníkov - mne konkrétne oznámili, že nevedeli doručiť tovar / hoci som bol doma a ani ma ne kontaktovali / čo som im ja oznámil ako aj alze / e -mailo,/ No nikto nereagoval, t.j. ignorujú zákazníka. Na záver . opravdu neodporúčam nakupovať.

13/12/2017 22:48
Andrea

Velmi zle skusenosti. Neochotny az arogantny personal na pobocke v Trencine. Pokial je vsetko ok ste pre nich top zakaznik. Pri rieseni problemu nie je nik kto by vam pomohol. Uplne na vas kaslu je im to jedno. Ja som pripad musela dat pravnicke. Velmi lutujem ze som si neprecitala skor recenzie ktore su v poslednej dobe biac ako zle. Alza uz nikdy viac!

12/12/2017 19:02
Alena

Velmi zle skusenostii s reklamaciou - nedodali tovar a namiesto vratenia zaplatenej sumy mi poslali kupon na dalsi nakup v hodnote 70% nakupnej ceny. Toto robi seriozny obchodnik? Neodporucam, vysoke riziko straty penazi pri najmensom probleme.

05/12/2017 19:35
Jana Beneová

Objednávka odoslaná koncom októbra. 3.11. potvrdzujúci mail s tým, že tovar bude dodaný 9.11.17. Od tej doby čakám a neviem sa dopátrať v akom stave sa objednávka nachádza. Najhoršia skúsenosť a z mojej strany s Alzou posledná.

03/12/2017 16:11
Jaa

Dobrý deň,aké máte skúsenosti s drogériou z alzy? :)

28/11/2017 08:51
Jarmila

Kúpila som si v tomto obchode mobil, ktorý mi bohužiaľ po dvoch mesiacoch spadol a poškodil sa mi display. Na pobočke Alza ma informovali, že si ho musím dať opraviť cez nich, lebo prídem o záruku. Už to budú 2 mesiace, čo som s dôverou mobil odovzdala a odvtedy sa neviem dopátrať, kde sa nachádza a kedy bud opravený. Asi budem nútená kúpiť si nový mobil, ale už nikdy viac v ALZE a po tejto skúsenosti si už v tomto obchode nekúpim nič a určite upozorním aj široký okruh mojich známych a priateľov.

16/11/2017 17:07
Denisa Míková

klamú,pri zadaní objednávky a samozrejme pred platbou,mi napíše najrýchlejšiu dobu dodania na adresu kuriérom na ďalší pracovný deň,ale po uhradení ,príde mail,že objednávka mi bude doručená o 3dni,samozrejme ju môžem maximálne zrušiť a čakať týždne,kým mi vrátia platbu ........... Nikdy viac,neviem si predstaviť ako potom vybavujú reklamácie

16/11/2017 01:56
Ivan

Neviem zrusit tovar, objednavku... ziadny normalny kontakt na nich, neviem sa prihlasit za zrusenie, atd... otrasne nieco, horsi obchod uz nemoze byt, je to jedna smejdarina. Tovar preberat nebudem.

14/10/2017 11:32
Lenka

Alza uz nikdy! Kupila som mobil - po tyzdni sa skratka vypol a nedal sa nabit, zapnut, nic... idem ho teda zreklamovat do jednej z predajni Alza - prvy pokus - zabudla som nabijacku. Fajn, moja chyba. Druhy pokus - zatvorene z technickych pricin. Fajn... Treti pokus - teta ze “som tu nova a neviem prijat reklamaciu” Akoze coze???? Stvrty pokus - mobil slavnostne odovzdany. Po tyzdni vyjadrenie k reklamacii - neuznane z dovodu mechanickeho poskodenia! Tak toto uz je akozr co???!!!! Mam tyzden mobil, ktory nestal euro, takze sa on staram ako v bavlnke a pani (alebo damy?) mi napisu, ze mi neuznavaju reklamaciu???? Alza uz nikdy viac!!!!!

22/07/2017 12:04
Ivan

ALZA, po dlhej dobe som sa dal "zlákať" , ale ľutujem, lebo sa im ani neráčilo dať vedieť mailom , SMS, že zásielka bude meškať, dozvedel som sa o tom až z telefonátu ( hlavne , že je to monitorovaný hovor :o(( ) - trval od začiatku do konca trval 17 minút, zazvonilo, bol som v poradí 2, 1 a potom mi to zvonilo ďalších 7 minút!!! , potom mi slečna na druhom konci veľkodušne dala, posr.tý 6€ kupón na ďalšiu zľavu - to je tá kompenzácia za ten môj zmeškaný deň, deň dovolenky strávenej doma vyčkávaním, či sa im náhodou neuráči ...
No teraz stojím pred dilemou, čo si idem za tých neskutočných 6€ kúpiť, rozhodol som sa pre USB kľúč v ALZA 7,39 + 1€ dodanie "aj v sobotu aj nedeľu" tak jeden deň musím čakať ...
7,39€ cena kľúča + 1€ich nezmyselný poplatok za dodanie na predajňu - 6€ moja "kompenzácia za deň čakania" = 2,39€
ak sa obujem, skočím do HEJ cena 6,4€ odber okamžitý, teda "prerobím" 4,01€ a to je v konečnom dôsledku to ich
" ODŠKODNENIE " za ten môj deň dovolenky.
(jednalo sa o Kingston DataTraveler SE9 16 GB cena bola 7,39+1€ ALZA, 6,4€ HEJ 22.7'17)
Ak budem niečo kupovať a u konkurencie to bude za tú istú sumu, (čo pochybujem, bude to asi lacnejšie), ale ak to bude aj o kúsok drahšie, tak Z PRINCÍPU to u tejto argesívnej, klamárskej spoločnosti NEKÚPIM !!! nech sa už celkom zmasakrujú s tou motorovou pílou ...

20/07/2017 21:22
Ján

alza drahy e-shop a este ktomu si vyberiem datum kedy maju dodat elektroniku a nic. nemienim si brat dalsi den dovolenky a urcite nebudem preberat tovar

27/06/2017 21:17
Jaroslav Henzély

S obchodom som velmi spokojny. Ako hlavnu vyhodu povazujem prepracovane a kvalitne uzivatelske rozhranie.
Dalsi dovod preco na Alze nakupujem je velmi pozitivny pristup k zakaznikovi. Pre mnohych mozno detail, pre mna dolezita vec.

11/05/2017 08:28
libor

Kupoval som TV a uhradzal cez TatraPay, kde Alza na webe uvadza ze do niekolkych minut platbu maju. Aj ked som im opakovane poslal vypis z prevodu o ktory ziadali a Tatra mi potvrdila za to maju, nevydali mi tovar a musel som cakat cely vikend, lebo cakali kedy to budu mat na ucte v ich banke, takze som sa zbytocne prehnal po tovar a vyckaval a vytelefonovaval v Alze. Tak neviem ako si predstavuju uhradu radu tisicov EUR - hotovost v kufroch ?

06/05/2017 22:22
Juraj

Dnes som kupil odstavovac na citrusove ovocie a este mlyncek na maso od braun.odstavovac je k cene v pohode.mlyncek na maso je prebaleny a neda sa vypnut.vypinac nereaguje.je to mlyncek znacky braun.zaplatil som za fungel novy ale panko na predajni v tn sa ma hned pytal ci nechcem priplatit cez 5 euro za vymenu kus za kus.teraz chapem co chcel.kupoval som vela veci cez alzu.bol som spokojny ale teraz som znechuteny a som zvedavy ako to poriesim zajtra v tn.sklamanie a nedovera v alzu.

26/03/2017 13:45
Jozef

Nakúpil som v tomto obchode len preto, lebo som mal darčekový poukaz. Od objednávky a zaplatenia ubehlo 7 dní a nikto mi neposkytol žiadne info / nebolo ani v "sledovaní zásielok"/o stave mojej objednávky. Tak som to radšej zrušil a objednal som si od mall.sk
S Alza.sk som skončil...

15/11/2016 14:31
Vlado

absolutne nemaju ponatia o funkciach ponukaneho vyrobku,na infolinke ani v predajni,pani na infolinke,podotykam slovenskeho predajcu je v cechach,netusi,o com sa s snou bavite,a odporuci vas precitat si manual a ist za odbornikom vydajcom na vydajne miesto.
Vyrobok z ciny,kde je popis 101%ntny a najdete tam este aj pocet srobov,a za lacnejsi peniaz.
Vyrobok fajn,servis a sluzby okolo otrasny

27/09/2016 16:31
michal dzurik

citujem: "Množstvo negatívnych hodnotení tvoria individuálne nespokojní zákazníci. Tieto hodnotenia preto neodrážajú všeobecnú neschopnosť obchodu, ale iba jeho sporadické pochybenia." :-))) a pozitivne hodnotenia tvori kto? individualne spokojni zakaznici! a preto maju pozitivne aj negativne hodnotenia zakaznikov rovnaku vahu a znamka 3.8 z 5 je presnym vyjadreni dovery k tejto firme (ktora, mimochodom, podviedla aj mna.)

Pridať komentár