Russell Hobbs 24540 sendvičovač – recenzia, skúsenosti

Vaflovač, sendvičovač i gril
Platne  vhodné do umývačky riadu
Nepriľnavý povrch
Rýchly ohrev

Hodnotenie:
(79.8%)
Pozrieť najlepšiu ponuku

Príkon 750 wattov a funkcie 3 v 1 sú sľubným začiatkom. Russell Hobbs 24540 je multifunkčným sendvičovačom, ktorý disponuje troma vymeniteľnými pármi platní. Platne majú nepriľnavý povrch a okrem sendvičov pripravíte aj vafle alebo ho využijete ako kontaktný gril.

Zámok rukoväte a tepelne izolované držadlo sú štandardným vybavením. K tomu nechýbajú ani protišmykové nožičky a LED indikátory prevádzky a prevádzkovej teploty. Platne sú vhodné takisto do umývačky riadu. Dizajn je kombináciou plastu a nerezovej ocele.

Zaujal vás multifunkčný sendvičovač Russell Hobbs 24540? Dostupný je na ✅  webe Heureka.sk.

Všestranný pomocník

Russell Hobbs s modelovým označením Fiesta je naozaj všestranným pomocníkom. Funkcia 3 v 1 je toho jasným dôkazom. Multifunkčný sendvičovač, ktorý dokáže zastúpiť kontaktný gril a pripraviť aj obľúbené vafle je presne to, čo mnohí do kuchyne chcú. Vďaka kvalitným platniam s nepriľnavým povrchom skutočne môžete pripravovať široké spektrum pokrmov. Navyše môžete platne v prípade znečistenia dať do umývačky riadu a údržbu si ešte zjednodušíte. Platne majú hlboký profil, a preto pripravíte sendviče jednoducho a bez námahy, bez tlačenia na telo sendvičovača, aby sa poriadne zapiekli.

Russell Hobbs 24540 recenzia

Zapečie aj upečie

Príkon 750 wattov je v tomto prípade synonymom výkonu. Ohrev je rýchly a príprava obľúbených pokrmov netrvá prehnane dlho. Behom dvoch minút je Russell Hobbs pripravený na používanie o čom vás koniec koncov informuje aj LED kontrolka. A milo nás prekvapila i funkcia grilovania, keďže zapiecť sendvič je niečo, čo človek očakáva, no gril i v prípade mnohých multifunkčných sendvičovačov zaostáva. V tomto prípade nie. Pohodlne upečiete – ugrilujete mäso aj zeleninu a máte v podstate kontaktný gril, ktorý je sendvičovačom a zasa naopak. Rozmery sú bohaté a Fiesta si hravo pri príprave pokrmov poradí.

Nechýbajú detaily

Detaily alebo štandardné funkcie či vychytávky. To sú napríklad protišmykové pogumované nožičky. Takisto izolovaná rukoväť s izolovanou sponou pre dokonalé zovretie platní. Spomínané LED kontrolky sú súčasťou takisto. Mechanizmus výmeny platní nie je taký intuitívny a samotné platne musíte mierne podvihnúť. V tomto prípade by potešili poistky, ktoré by platne nadvihli. Je to však len drobný detail. Nerezové telo v kombinácii s plastom pôsobí elegantne. Rozmery sú primerané a s uskladnením nie je problém.

Skúsenosti a recenzie

3 v 1 je najväčšou devízou Fiesty a všímajú si to i zákazníci, ktorí sú s výsledkom pripravovaných pokrmov spokojní. Viacerých teší aj adekvátny čas prípravy a rýchlosť ohrevu. Údržbu uľahčuje fakt, že platne sú potiahnuté nepriľnavým povrchom a určite zákazníkov teší aj to, že ich možno umyť v umývačke riadu.

Recenzie a skúsenosti so sendvičovačom Russell Hobbs 24540

Záverečné hodnotenie

Russell Hobbs 24540 Fiesta 3 v 1 milo prekvapil. Hoci nejde o značku, ktorá sa špeciálne orientuje na sendvičovače, výrobca vyladil skvelý model a dôraz dal práve na multifunkčné využitie. Nešetril na materiáloch a nerez v kombinácii s plastom nesklame. Tepelná poistka, zámok rukoväte, ktorá je izolovaná alebo LED indikátory. Zdá sa, že Fieste nič nechýba.

K tomu treba pripočítať tri páry platní s nepriľnavým povrchom a jednoduchú prípravu sendvičov, vaflí či grilovaných dobrôt. Navyše, ak by vám náhodu niečo prihorelo, platne sú vhodné do umývačky riadu. Príkon 750 W je dostatočný a pohodlne teda využijete Rusell Hobbs aj ako kontaktný gril. Skladnosť nie je problém, hoci zariadenie váži 2,5 kg. Niekoho však môže odradiť vyššia cena. Na druhej strane, okrem nej k tomuto modelu nie sú žiadne výhrady.

Pozitíva

Vaflovač, sendvičovač i gril
Platne  vhodné do umývačky riadu
Nepriľnavý povrch
Rýchly ohrev

Negatíva

Vyššia cena


Autor recenzie: Bc. Denis Ruščák
Dátum publikovania: 15.10.2020
Najlepšie sendvičovače 2024 – recenzie, test, porovnanie

Najlepšie sendvičovače 2024 – recenzie, test, porovnanie

Možno to nie je hamburger, kebab či hot-dog, no aj chutný a kvalitne pripravený sendvič má v gastronómii svoje právoplatné miesto. A viete, čo je jeho najväčšou výhodou? Jeho rýchla a nenáročná príprava. Obľúbené zapekané sendviče, ak chcete toasty, pripravíte behom niekoľkých minút. Stačí, ak máte doma poriadny sendvičovač. A ako ho vybrať? Poradíme vám. Sendvič ponúka desiatky,... Prečítať článok


Komentáre

26/02/2020 14:50
Jarino

Cena/výkon podľa mňa bezkonkurenčná. Je super, že sa dajú na ňom pripravovať nielen tousty, ale aj vafle. Mám rád veci, ktoré sa dajú použiť rôznymi spôsobmi, mám pocit, že sa oplatia viac a sú často lepšie ako konkrétne produkty - obyčajný toustovač či vaflovač

Pridať komentár