ETA 0622.90000 teplovzdušný ventilátor – recenzia, skúsenosti

Nízka obstarávacia cena
Horúci, teplý a studený vzduch
Dva stupne výkonu
Nízka spotreba energie
Bezpečnostné poistky

Hodnotenie:
(80.6%)
Pozrieť najlepšiu ponuku

Teplovzdušný ventilátor ETA 0622 90000 poteší menej náročných používateľov. Vďaka svojmu výkonu 2 000 W dokáže vykúriť menší priestor. Výhodou je fúkanie horúceho, teplého i studeného vzduchu. Má teda celoročné využitie. Prístroju nechýba termostat či bezpečnostné poistky. Ovláda sa jednoducho, ale označenie ovládacích prvkov je horšie viditeľné. Benefitom je nízka obstarávacia cena a pekný minimalistický dizajn. Spotrebitelia ocenia aj nízku spotrebu elektrickej energie.

Parametre: výkon: 2 000 W; termostat: áno; počet rýchlostí: 2; umiestnenie: stolné; ohrev a chladenie: áno; prepínanie výkonu: áno; časovač: nie; oscilácia: nie; hlučnosť: 56 dB; denné spínacie hodiny: nie; rozmery: 25,5 x 20 x 13,5 cm (V x 3 x h); hmotnosť: 0,93 kg

Ventilátor ETA 0622.90000 dokáže fúkať teplý aj studený vzduch. Má dva stupne výkonu a na tom nižšom viete pekne ušetriť za energie. Pýši sa minimalistickým dizajnom, nízkou hmotnosťou a prijateľnou hlučnosťou. Najväčším plusom je nízka obstarávacia cena.

Teplovzdušný ventilátor ETA 0622.90000 si môžete objednať na ✅  webe Heureka.sk.

Tri stupne prevádzky

Teplovzdušný ventilátor ponúka tri stupne prevádzky. Jeho maximálny výkon je 2 000 W, čo je dostatočné na vykúrenie menšieho priestoru. Ventilátor sa určite nehodí ako hlavný zdroj tepla a tiež sa nehodí na vykúrenie celej väčšej miestnosti. V rámci prevádzky je možné vybrať si, či bude prístroj fúkať teplý, horúci alebo studený vzduch. Oceňujeme termostat, vďaka ktorému je možné nastaviť si príjemnú teplotu. Sú tu dva stupne výkonu, ten nižší má výkon 1 000 W.

ETA 0622.90000 recenzia

Horšie viditeľné popisky

Oceňujeme jednoduchú manipuláciu, no pravda je, že popisky na tlačidlách ovládania nie sú najlepšie viditeľné. Páči sa nám kompaktný dizajn, integrované držadlo, malé rozmery a nízka hmotnosť, vďaka čomu sa prístroj ľahko prenáša na potrebné miesto. Skladovanie je taktiež nenáročné. Ventilátor sa hodí do domácnosti, na chalupu alebo do kancelárie. Stretli sme sa aj s tým, že niektorí používatelia využívajú tento prístroj v skleníkoch. Údržba ventilátora je rovnako nenáročná.

Bezpečnostné poistky

Ventilátor má nízku spotrebu elektrickej energie, ak sme chceli ušetriť ešte viac, stačilo znížiť výkon. Páči sa nám, že výrobca myslel na bezpečnosť. Nechýba poistka. Ak náhodou dôjde k prevrhnutiu spotrebiča alebo k jeho nečakanému pádu, automaticky sa vypne. Používatelia sú tak chránení pred rizikom vzniku požiaru. Nezabudlo sa ani na ochranu pred prehriatím. Plusom prístroja je moderný dizajn a nízka obstarávacia cena.

Teplovzdušný ventilátor ETA 0622.90000

Skúsenosti a recenzie

Používatelia ocenili dobrú cenu, slušný výkon a páčil sa im aj dostatok funkcií. Vyzdvihli malé rozmery, tichú prevádzku alebo jednoduchú reguláciu. Viacerí uviedli, že ventilátor používajú na vykurovanie miestností na chalupe. Ako napísal jeden používateľ, je škoda, že všetky spotrebiče majú podľa noriem EÚ čím ďalej kratšie šnúry do zásuvky. Spotrebitelia tento ventilátor využívajú i v skleníku v prípade nečakaných mrazov. Ventilátor si vyslúžil aj mínusy, viacerí postrehli, že spínače sú nevýrazné a nie je dobré vidieť ich popis. Niektorým sa zdal výkon nedostatočný a viacerí používatelia sa stretli s chybnými kusmi.

Recenzie a skúsenosti s teplovzdušným ventilátorom ETA 0622.90000
Zdroj: Heureka.sk

Pozitíva

Nízka obstarávacia cena
Horúci, teplý a studený vzduch
Dva stupne výkonu
Nízka spotreba energie
Bezpečnostné poistky

Negatíva

Slabo viditeľné popisky


Autor recenzie: Lucia Bihuncová
Dátum publikovania: 18.11.2022
Najlepšie ventilátory 2024 – recenzie, test, porovnanie

Najlepšie ventilátory 2024 – recenzie, test, porovnanie

Letné dni, keď sa vyšplhá teplota na teplomere vysoko, dávajú organizmu zabrať a určite každý privíta v takej chvíli chladnejší závan. Mať po ruke ventilátor je na nezaplatenie. Hoci to na prvý pohľad vyzerá s výberom takéhoto spotrebiča jednoducho, po dlhšom používaní ventilátora si hneď uvedomíte, kde ste pri výbere urobili chybu. Aby ste sa vedeli zorientovať v ponuke ventilátorov, máme... Prečítať článok

Tipy, ako ochladiť vzduch v miestnosti v byte či dome v horúčavách

Tipy, ako ochladiť vzduch v miestnosti v byte či dome v horúčavách

Letá aj v našom miernom podnebnom pásme sú čoraz horúcejšie. Teplý a niekedy až horúci vzduch sa dokáže v letných mesiacoch udržať v našich podmienkach aj niekoľko týždňov. Problematické často bývajú vysoké denné i nočné teploty, ktoré nám následne komplikujú spánok, sťažujú dýchanie a človek... Prečítať článok


Pridať komentár