ETA Fenité 8347 90000 IPL epilátor – recenzia, skúsenosti

Dobrý pomer medzi cenou a kvalitou
Extrémne dlhá životnosť
Na telo aj tvár
Senzor tónu pokožky
Špeciálny nadstavec na omladenie pokožky
Ochranné okuliare sú súčasťou balenia
UV filter
Bezpečnostný snímač
Funkcia automatického vypnutia

Hodnotenie:
(71.6%)
Pozrieť najlepšiu ponuku

IPL Epilátor ETA Fenité je určený na odstraňovanie tmavších chĺpkov zo svetlej až mierne tmavej pokožky. Má extrémne dlhú životnosť, až 300 000 svetelných zábleskov, je vybavený 5 stupňami intenzity, aplikačným okienkom s veľkosťou 4 cm², UV filtrom a snímačom tónu pokožky. Súčasťou balenia sú ochranné okuliare, nadstavec na epiláciu a nadstavec na omladenie pokožky a podporu tvorby kolagénu. ETA Fenité je určený na ošetrovanie všetkých častí tela, okrem tých v okolí očí, čela, na krku a intímnych partiách.

Technické parametre: oblasť použitia = všetky časti tela okrem okolia očí, čela, krku a intímnych partií, intenzita = 5 stupňov, svetelné impulzy = 300 000, veľkosť aplikačného okienka = 4 cm², svetelné spektrum = 510 – 1 100 nm, automatické vypnutie = áno, rozmery = 185 x 155 x 80 mm, hmotnosť = 300 g, hlučnosť = 37 dB(A), dĺžka napájacieho kábla = 175 cm, napájanie = sieťové + bezdrôtové

IPL epilátor na tvár, nohy a telo ETA Fenité 8347 90000 nájdete na ✅ webe Heureka.sk.

Veľmi dobrá cesta

IPL Epilátor ETA Fenité môžeme označiť za zlatú strednú cestu, a to ako z hľadiska výkonu, tak i z hľadiska ceny. Nie je najlacnejší, avšak vzhľadom na jeho funkcie a výkon pokladáme jeho predajnú cenu za primeranú. V prvom rade nás zaujala jeho životnosť, až 300 000 pulzov, čo je v našom porovnaní bezkonkurenčne najviac. Pri pravidelnom, nie prehnanom používaní, by vám mal tento kúsok vydržať v priemere až 10 rokov.

Prvenstvo si získal aj pri hodnotení funkcií. Ako jediný spomedzi nami vybraných epilátorov je Eta Fenité vybavený 2 nadstavcami. 1. z nich slúži na epiláciu, 2. na omladenie pokožky a podporu tvorby kolagénu. Upozorňujeme, že tento „špeci“ nadstavec má o niečo kratšiu životnosť (100 000 pulzov).

ETA Fenité 8347 90000 recenzia

Na Eta Fenité si môžete nastaviť automatický alebo manuálny režim pulzného svetla, a to v 5 stupňoch. Samotné ovládanie hodnotíme ako prehľadné a jednoduché. Jeho základom je tlačidlo ON/OFF a prehľadný LCD displej. Plusové body si tento model vyslúžil aj za funkciu automatického vypnutia, a to už po 5 minútach nečinnosti, a taktiež možnosť drôtového aj bezdrôtového používania.

Napájací kábel má až 1,75 m, takže sa nemusíte obávať žiadnych obmedzení. IPL epilátor ETA Fenité má príkon/výkon 36 W. Nie je to najviac, jeho výkon však i napriek tomu hodnotíme kladne.

Má všetko, čo má mať

Integrovaný UV filter je pri IPL epilátoroch v tejto cenovej kategórii už akousi samozrejmosťou. Áno, ETA Fenité ním disponuje. Okrem toho je vybavený aj bezpečnostným senzorom, ktorý predchádza spusteniu svetlených zábleskov v momentoch, keď zariadenie nie je v priamom kontakte s pokožkou. Z bezpečnostných funkcií stoja za spomenutie aj minimalistické ochranné okuliare, ktoré sú súčasťou balenia.

ETA Fenité je určený prednostne na odstraňovanie tmavších chĺpkov zo svetlejšej pokožky. Poradiť si však poradí aj s tmavšími tónmi pleti (nie však úplne „hnedými“) a taktiež s chĺpkami v odtieni „špinavá blond“. Ako to už pri IPL epilátoroch býva, pre ľudí so šedými, červenými/ryšavými alebo blond chĺpkami toto zariadenie nebude až také účinné.

IPL epilátor ETA Fenité 8347 90000

Rovnako ako model od Philips je aj ETA Fenité vybavený senzorom rozpoznávania pokožky, takže, ak je tón tej vašej vo farebnom „spektre“, ktoré ETA Fenité dokáže zbaviť chĺpkov, nebudete sa musieť zdržiavať žiadnymi ďalšími nastaveniami.

Tento kúsok je určený na ošetrovanie všetkých častí tela okrem miest v okolí očí, na čele, krku a intímnych partiách. V tomto smere je o niečo lepšou voľbou ako model ProfiCare, avšak o čosi horšou voľbou pri porovnaní IPL epilátora od Philips. Rozmery aplikačného okienka sú približne 4 cm², čo, popravde, nie je najviac, avšak ani najmenej.

Skúsenosti a recenzie

Spotrebitelia si na ETA Fenité pochvaľujú cenu, bezpečné, jednoduché a praktické použitie použitie, pekný dizajn, 2 nadstavce v balení, výkon a bezbolestnú aplikáciu. V negatívnych recenziách sa spomína len dlhšia doba celej procedúry, čo však nie je problém tohto konkrétneho modelu, ale všetkých IPL epilátorov.

Recenzie a skúsenosti s IPL epilátorom ETA Fenité 8347 90000

Pozitíva

Dobrý pomer medzi cenou a kvalitou
Extrémne dlhá životnosť
Na telo aj tvár
Senzor tónu pokožky
Špeciálny nadstavec na omladenie pokožky
Ochranné okuliare sú súčasťou balenia
UV filter
Bezpečnostný snímač
Funkcia automatického vypnutia

Negatíva

Jeden nadstavec na epiláciu tela aj tváre


Autor recenzie: Viktória Hartmannová
Dátum publikovania: 18.05.2021
Najlepšie IPL epilátory 2024 – recenzie, test, porovnanie

Najlepšie IPL epilátory 2024 – recenzie, test, porovnanie

Tzv. IPL epilátory priniesli revolúciu v odstraňovaní neestetických chĺpkov. Vedeli ste však, že sú vhodné iba pre určité typy pokožky a že životnosť týchto zariadení je obmedzená? V článku vám poradíme, ako si vhodný IPL epilátor vybrať a na čo si pri výbere dať pozor. Najlepšie IPL epilátory IPL epilátory – recenzie Zbaviť sa chĺpkov nadobro je snom každej... Prečítať článok

Ako používať IPL epilátor? Má nežiaduce účinky v tehotenstve?

Ako používať IPL epilátor? Má nežiaduce účinky v tehotenstve?

Odstraňovanie chĺpkov IPL epilátorom má oproti iným metódam svoje nesporné výhody – ide o jednoduchú a bezbolestnú procedúru s dlhotrvajúcim účinkom. Aby ste však využili tieto výhody naplno, musíte dodržať správny postup a zopár základných zásad. V článku vám prezradíme, ako na to.... Prečítať článok


Komentáre

18/04/2022 21:18
Renka

Mám za sebou 7 epilácia zhruba po týždňových intervaloch, zatiaľ nevidím žiadny efekt.

Pridať komentár