Whirlpool TDLR 70230 práčka s horným plnením – recenzia, skúsenosti

Nadpriemerná kapacita 7 kg bielizne
Až 14 programov vrátane automatického

Hodnotenie:
(77.6%)
Pozrieť najlepšiu ponuku

Zvrchu plnená práčka so zvýšenou kapacitou až 7 kg bielizne. Tú po vložení odváži a automaticky nastaví program. Práčka ponúka aj extra úsporný program AquaEco pre slabo zašpinenú bielizeň. Napriek udávanej hlučnosti 71 dB pri odstreďovaní a použitiu motora s priamym náhonom bubna ZEN DirectDrive je subjektívne práčka pomerne hlučná, pri odstreďovaní vibrujú napr. zásobníky na pracie prostriedky. Nepotešia vás ani príliš krátke hadice a napájací kábel, ani absencia zvukového signálu po dokončení prania.

Parametre: kapacita: 7 kg; počet programov: 14; hlučnosť pri praní/odstreďovaní: 49/71 dB; energetická trieda: A+++; účinnosť prania/odstreďovania: A/B; max. otáčky: 1 200/min; ďalšie funkcie: displej, množstevná automatika, direct drive, ochrana proti pretečeniu, časovač, detská poistka, otváranie jednou rukou; rozmery (š × v × h): 40 × 89 × 60 cm; hmotnosť: 56 kg

Zhora plnená práčka Whirlpool TDLR 70230 s inovatívnou technológiou ZEN, technológiou 6. zmyslu Colours a viacerými praktickými programami sa stane ozdobou vašej kúpeľne. Čím je výnimočná a aké ďalšie prekvapenia ponúka?

Zaujala vás práčka Whirlpool TDLR 70230? Ak o ňu máte záujem, môžete si ju zakúpiť napríklad v ✅  internetovom obchode tpd.sk.

ZEN DirectDrive

Pranie v práčke Whirlpool TDLR 70230 bude vďaka inovatívnej technológii ZEN pomerne tiché. Hlučnosť dosahuje príjemných 49 dB, pri odstreďovaní je to 71 dB. Môže za to vysokovýkonný trakčný motor ZEN DirectDrive, ktorý bubon otáča priamo, nie prevodmi.

Whirlpool TDLR 70230 recenze

14 programov

V práčke Whirlpool TDLR 70230 môžete naraz oprať až 7 kg bielizne. Ponúka šetrné, úsporné a tiché pranie, vybrať si môžete až zo 14 programov, vrátane organickej bavlny, zmiešaného oblečenia, syntetických materiálov, športových odevov, farebnej i jemnej bielizne.

Úspora energií

Práčka využíva špeciálne senzory, ktoré jej pri praní s nízkymi teplotami umožňujú dosahovať najlepšiu možnú starostlivosť o farebnú bielizeň. S vodou a teplotou iba 15 °C ponúka identické výsledky ako iné práčky pri programe Denné 40 °C.

Whirlpool TDLR 70230 energetický štítok

Rýchlosť odstreďovania je 1 200 ot./min. a spotreba vody pri 60 °C je takmer 40,5 l. Práča sa radí do energetickej triedy A+++, účinnosť prania a odstreďovania je A.

Skúsenosti a recenzie

Používateľom sa pozdáva tichý chod práčky, jej nízka spotreba i čistá bielizeň. Oceňujú objem bielizne, 6. zmysel, záruku na motor a pomer kvalita/cena. Ocenili by však dlhší elektrický kábel, hadicu na prívod vody, parný program či zvukový signál na konci prania.

Recenzie a skúsenosti s práčkou Whirlpool TDLR 70230

Z nášho pohľadu nie je až taká tichá ako deklaruje výrobca, hadica na vodu i elektrický kábel sú skutočne príliš krátke a potešil by napríklad aj systém automatického dávkovania.

Pozitíva

Nadpriemerná kapacita 7 kg bielizne
Až 14 programov vrátane automatického

Negatíva

Vysoká hlučnosť a vibrácie pri odstreďovaní
Krátke hadice i napájací kábel


Autor recenzie: Michal Toma
Dátum publikovania: 20.09.2019
Najlepšie práčky s horným plnením 2024 – recenzie, test, porovnanie, skúsenosti

Najlepšie práčky s horným plnením 2024 – recenzie, test, porovnanie, skúsenosti

Vyberáte si novú práčku, ale nemáte v kúpeľni príliš miesta nazvyš? Pouvažujte nad práčkou plnenou zhora. Tieto modely majú aj ďalšie výhody a z hľadiska funkcií i výkonu sa plne vyrovnajú spredu plneným práčkam. Predstavíme vám najobľúbenejšie modely a poradíme, podľa akých kritérii si zvrchu plnenú práčku vybrať. Najlepšie práčky s horným plnením Šetria priestor a... Prečítať článok


Pridať komentár