Tefal SM 155233 sendvičovač – recenzia, skúsenosti

Priaznivá cena
Nepriľnavý povrch
Kompaktné rozmery
Rýchly ohrev

Hodnotenie:
(80%)
Pozrieť najlepšiu ponuku

Za pomoci sendvičovača Tefal SM 155233 pripravíte chutné sendviče jednoducho a rýchlo. Sendvičovač je veľmi kompaktný s nízkou hmotnosťou iba 1,7 kg. Sendvičovaču nechýba ani tepelný indikátor a informuje vás o tom, kedy má prístroj správnu prevádzkovú teplotu. Prívodná šnúra je o niečo kratšia.

Povrch platní je nepriľnavý a pomerne odolný. Samotné pláty nemožno vybrať a nie sú teda vhodné ani do umývačky riadu. Držadlo sendvičovača je tepelne izolované. Príkon zariadenia je 700 wattov. Sendvič dokáže naraz pripraviť 2 toasty (4 trojuholníky). Z materiálov poteší i kvalitný nerez.

Sendvičovač Tefal SM 155233 si môžete pohodlne zakúpiť na ✅ webe Heureka.sk.

Výkonom nesklame

Príkon 700 wattov je štandardným výkonom, ktorý dokáže v prípade Tefal SM 155233 zabezpečiť rýchly ohrev a dostatočný výkon pri príprave toastov. Určite poteší aj tepelná poistka, ktorá prístroj vypne v prípade, že by došlo k prehriatiu. Pri príprave Tefal rozhodne nezaváhal a toasty dokázal pripraviť s ľahkosťou. Navyše tento sendvičovač v pomere kvalita a cena zaujme takisto.

Tefal SM 155233 recenzia

Dizajn a praktickosť

Po dizajnovej stránke zaujme jeho nerezový povrch, ktorý je na jeho čelnej strane. Materiály pôsobia kvalitne a vytvárajú i dobrý dojem. Z praktického hľadiska nechýbajú sendvičovaču ani pogumované nožičky, ktoré sa starajú o stabilitu. Vďaka kompaktným rozmerom nie je problém ani s uskladnením toastovača.

Pri používaní si určite všimnete z hornej strany dva indikátory. Červený a zelený. Červený indikuje, či je prístroj zapnutý a zelený pre zmenu informuje o tom, že už je zariadenie pripravené na používanie a má správnu teplotu. Izolované držadlo vám umožňuje manipulovať s toastovačom bez toho, aby ste sa popálili.

Šnúra a nepriľnavý povrch

Menšou slabinou, ktorá môže pri používaní sendvičovača niektorým ľudom prekážať, je práve krátky prívodný kábel. V niektorých kuchyniach, kde je zásuvka ťažie dostupná, je preto komplikovanejšie ho zapojiť do siete.

Sendvičovač Tefal SM 155233 balenie

Nepriľnavý povrch je účinný a nijakým spôsobom neprichytáva. Na škodu však je, že platne nemožno vybrať a hoci je údržba nenáročná, občasné umytie platní nie je na škodu. Týmto spôsobom môžete platne umývať iba priamo v zariadení.

Skúsenosti a recenzie

Zákazníci, ktorí Tefal SM 155233 vyskúšali, sú s jeho službami veľmi spokojní a ani po dlhšom používaní si nesťažujú na jeho schopnosti. Spomínaná kratšia elektrická šnúra vadila aj nám, no ak máte zásuvku dobre dostupnú, mínus to rozhodne nie je. Inak sendvičovaču nič nechýba a funguje spoľahlivo.

Recenzie a skúsenosti so sendvičovačom Tefal SM 155233

Záverečné hodnotenie

Tefal SM 155233 je pomocníkom, s ktorým pripravíte chutné domáce toasty rýchlo a jednoducho. Poteší priaznivá cena i dielenské spracovanie v podobe kvalitných materiálov. Tefal je štandardným toastovačom, ktorý splní svoje poslanie. Súčasťou sú platne s nepriľnavým povrchom. Zariadenie je nenáročné na údržbu, no platne nie sú vyberateľné.

Kratšia prívodná šnúra nemusí byť nutne problémom. Potešia indikátory stavu zapnutia a stavu, kedy je toastovač zahriaty na potrebnú teplotu. Rukoväť je tepelne izolovaná a možno ju dokonca uzamknúť, čo je výhodné, pretože sa sendvičovač neotvára. Rozmery a nízka hmotnosť sú tiež veľkým bonusom, pretože je toastovač kompaktný. Jeho kúpou tak v tomto segmente nič nepokazíte.

Pozitíva

Priaznivá cena
Nepriľnavý povrch
Kompaktné rozmery
Rýchly ohrev

Negatíva

Krátka prívodná šnúra


Autor recenzie: Bc. Denis Ruščák
Dátum publikovania: 15.10.2020
Najlepšie sendvičovače 2024 – recenzie, test, porovnanie

Najlepšie sendvičovače 2024 – recenzie, test, porovnanie

Možno to nie je hamburger, kebab či hot-dog, no aj chutný a kvalitne pripravený sendvič má v gastronómii svoje právoplatné miesto. A viete, čo je jeho najväčšou výhodou? Jeho rýchla a nenáročná príprava. Obľúbené zapekané sendviče, ak chcete toasty, pripravíte behom niekoľkých minút. Stačí, ak máte doma poriadny sendvičovač. A ako ho vybrať? Poradíme vám. Sendvič ponúka desiatky,... Prečítať článok


Pridať komentár