ETA Leila 0271 90000 cestovná žehlička – recenzia, skúsenosti

Prijateľná cena
Vysoký príkon
Plynulá regulácia teploty
Režim suchého aj parného žehlenia
Kompaktné rozmery
Keramická žehliaca plocha odolná voči poškriabaniu
Prepínač napätia
Sklápacia rúčka
Dlhý napájací kábel

Hodnotenie:
(80.4%)
Pozrieť najlepšiu ponuku

Cestovná žehlička ETA Leila s kompaktnými rozmermi a nízkou hmotnosťou je vhodná na suché aj parné žehlenie. Parný ráz tohto modelu predstavuje 50 g/min., teplota je na ňom plynule regulovateľná a je vybavený prepínačom napätia. Leila má dlhý napájací kábel, sklápaciu rúčku a keramickú žehliacu plochu, ktorá je odolná voči poškriabaniu.

Technické parametre: príkon = 1 150 W, parný ráz = 50 g/min., objem nádržky na vodu = 35 ml, žehliaca plocha = keramika, hmotnosť = 710 g, rozmery (Š x V x H) = 21,5 x 10 x 10, dĺžka napájacieho kábla = 2 m

Cestovnú žehličku ETA Leila 0271 90000 nájdete na ✅  webe Heureka.sk.

Leila so srdcom draka

Kompaktné rozmery, pomerne nízka hmotnosť a sklápacia rúčka. Cestovná žehlička Leila na prvý pohľad pripomína skôr hračku, v skutočnosti však v sebe ukrýva nespútaného draka. Jej príkon predstavuje až 1 150 W, čo je dosť aj na slabšiu klasickú žehličku do domácnosti, a okrem toho má aj celkom parádny parný ráz, až 50 g/min. No a na takto malú žehličku je nadpriemerný aj napájací kábel s dĺžkou 2 m.

ETA Leila 0271 90000 recenzia

Teplota je na Leile plynule regulovateľná a plusom je taktiež jej keramická žehliaca plocha, ktorá sa síce trochu dlhšie nahrieva, no zároveň s ňou nehrozí prepálenie bielizne. Výhodou keramickej žehliacej plochy je taktiež jej odolnosť voči poškriabaniu. Menším sklamaním je, že Leila nie je uspôsobená na vertikálne naparovanie bielizne. Tento mínus do istej miery vyrovnáva možnosť prepínania režimu parného a suchého žehlenia a taktiež možnosť prepínania vstupného napätia.

Niekedy je menej, jednoducho, menej

Žehlička Leila je vskutku maličká a ani jej hmotnosť nie je extrémne vysoká, čo sú benefity, ktoré sú alfou a omegou pre každého cestovateľa. Prvý parameter, ktorý vás môže prekvapiť, je celkom malá nádobka na vodu s objemom 35 ml. To však nie je až tak málo, ako sa môže zdať. Lepšie povedané, pre 1 osobu je toľkoto vody viac než dosť.

Cestovná žehlička ETA Leila 0271 90000 s keramickou plochou

O čosi väčším sklamaním je absencia všetkých funkcií, ktoré dokážu žehlenie podstatne zjednodušiť. Možnosti ako automatické vypnutie, samočistenie od vodného kameňa a ani funkcia Anti-Drip, vďaka ktorej zo žehličky pri žehlení nekvapká voda, sa na Leile nenachádzajú.

Skúsenosti a recenzie

Spotrebitelia na Leile nenašli ani jedinú chybičku. Oceňujú jej keramickú žehliacu plochu, spoľahlivý výkon, kompaktné rozmery a pohodlné žehlenie.

Recenzie a skúsenosrti s cestovnou žehličkou ETA Leila 0271 90000

Pozitíva

Prijateľná cena
Vysoký príkon
Plynulá regulácia teploty
Režim suchého aj parného žehlenia
Kompaktné rozmery
Keramická žehliaca plocha odolná voči poškriabaniu
Prepínač napätia
Sklápacia rúčka
Dlhý napájací kábel

Negatíva

Bez funkcie Anti-Drip
Bez funkcie samočistenia
Bez funkcie automatického vypnutia
Bez možnosti vertikálneho naparovania


Autor recenzie: Viktória Hartmannová
Dátum publikovania: 23.11.2020
Najlepšie cestovné žehličky 2024 – recenzie, test, porovnanie

Najlepšie cestovné žehličky 2024 – recenzie, test, porovnanie

Cestovné žehličky sú úplne normálne žehličky, ktoré disponujú rovnakými funkciami ako tie klasické. Samozrejme, v závislosti od konkrétneho typu či značky. V porovnaní s nimi sú však podstatne menšie a ľahšie, majú nižší príkon, a teda i výkon, menšiu nádobku na vodu a zväčša i menej funkcií. Inak povedané, sú stvorené na cesty. Ak si plánujete takýto kúsok zaobstarať, poradíme vám... Prečítať článok


Pridať komentár