ETA Sonetic 3707 sonická zubná kefka – recenzia, skúsenosti

Vynikajúca cena
UV sterilizátor

Hodnotenie:
(75%)
Pozrieť najlepšiu ponuku

Sada 2 sonických zubných kefiek od známeho českého výrobcu elektrospotrebičov. Kefky disponujú 3 programami na čistenie, pričom zuby vám vyčistia 31 000 pohybmi za minútu. O medzizubný priestor sa postará technológia microBubbles.

V balení nájdete 4 nadstavce, ktoré môžete od seba odlíšiť farebnými krúžkami, aby ste si ich v rámci domácnosti medzi sebou nepomýlili.

Kefky sú distribuované v sade s 2 nabíjacími stanicami. Jedna stanica má integrované odkladacie miesto na 3 nadstavce, v ktorom nájdete aj UV sterilizátor. Ten po každom použití dokonale vydezinfikuje nadstavce a zbaví ich baktérií. V balení nájdete aj dve cestovné puzdrá.

Cena cca 90 eur za dve kefky so štyrmi nadstavcami je viac než ľudová.

Parametre: počet kmitov: 31 000/min.; počet programov: 3; výdrž na 1 nabitie: 30 dní; doba nabíjania: 10 h; nabíjačka: bezdrôtová; ďalšie funkcie: časovač intervalov i celkový, UV sterilizátor; príslušenstvo: 4 čistiace hlavice, nabíjacia stanica s UV sterilizátorom, nabíjacia stanica, 2 × cestovné puzdro; hmotnosť: 0,8 kg

Set pre ústnu hygienu ETA Sonetic 3707 90000 je dostupný na ✅  webe Heureka.sk.

Kefky pre celú rodinu

ETA Sonetic 3707 90000 nie je jedna kefka, ale sada hneď dvoch sonických zubných kefiek od známeho výrobcu elektrospotrebičov. 

Dizajn nie je príliš prepracovaný, no nemáme mu prakticky čo vytknúť.

ETA Sonetic 3707 90000 recenzia

Okrem tlačidla na vypínanie a zapínanie kefky na nej nájdete 3 LED kontrolky, indikujúce zvolený čistiaci program a kontrolku, ktorá signalizuje stav batérie.

Dokonale čisté medzizubné priestory

Kefky disponujú 3 programami – štandardné čistenie zubov, režim pre citlivé zuby a masáž ďasien. Zuby vám vyčistia pomocou 31 000 pohybov za minútu a technológie microBubbles, ktorá dokonale vyčistí medzizubné priestory.

Kefka sa pri čistení riadi časovačom, ktorý vám každých 30 s dá signál, aby ste sa presunuli na ďalšiu časť zubov. Po 2 min. (čo je odporúčaný čas čistenia sonickými kefkami) sa zariadenie automaticky vypne. Ak sa vám tento čas bude zdať krátky, budete musieť začať odznova.

V balení nájdete spolu 4 nadstavce a nechýbajú ani praktické cestovné puzdrá na obe kefky.

Sada sonických zubných kefiek ETA Sonetic 3707 90000

Prekvapenie v podobe UV sterilizátora

Aby ste mohli nabíjať obe kefky súčasne, nájdete v balení kompaktnú nabíjaciu stanicu a druhú nabíjaciu stanicu vybavenú odkladacím priestorom na nadstavce. 

V ňom sa nachádza sterilizátor, ktorý pomocou UV žiarenia zabije všetky zvyškové baktérie, ktoré sa na štetinách počas čistenia zubov nahromadili a ktoré nezmyjete pri opláchnutí.

Nabíjanie trvá cca 10 h a výrobca deklaruje výdrž 1 – 2 mesiace pri dvoch čisteniach denne v trvaní 2 minút. Tento údaj sa nám nepodarilo overiť, no berte ho radšej s rezervou.

Oplatí sa? Určite áno

Cena sa vám možno nebude javiť ako najnižšia, no uvedomte si, že za ňu dostanete až dve sonické kefky so 4 nadstavcami. Za cca 90 eur tak vyriešite základnú ústnu hygienu celej rodiny.

Pozitíva

Vynikajúca cena
UV sterilizátor

Negatíva

Iba základné funkcie


Autor recenzie: Michal Toma
Dátum publikovania: 28.09.2019
Najlepšie sonické zubné kefky 2024 – recenzie, test, porovnanie, skúsenosti

Najlepšie sonické zubné kefky 2024 – recenzie, test, porovnanie, skúsenosti

Odborníci dlhé roky viedli spory o tom, či výhody elektrických zubných kefiek nie sú vykúpené nešetrným zaobchádzaním so zubami. Všetko sa postupne mení s príchodom tzv. sonických zubných kefiek. V článku sme sa pozreli, aké sú ich výhody i nevýhody, ako si sonickú zubnú kefku vybrať a predstavíme vám aj najobľúbenejšie modely v tejto kategórii. Najlepšie sonické zubné kefky... Prečítať článok


Komentáre

02/09/2019 12:38
Klaudia

Dizajn, kvalita čistenia i dobrá cena boli u mňa pri kúpe elektrickej kefky rozhodujúce. Kefka čistí aj medzizubné priestory, vyberať sa dá medzi 3 programami na čistenie. Vždy dávam prednosť lokálnym výrobcom, česká značka splnila moje očakávania.

02/09/2019 12:35
Milota

Set sme si kúpili spolu s manželom a zatiaľ sme spokojní. Dizajn je v pohode, čistenie zubov nadpriemerné a v balení sú aj 2 cestovné puzdrá, čiže si kefky môžeme zobrať aj na dovolenku. UV sterilizátor ma potešil, aspoň si môžem byť istá, že nadstavce budú vždy vyčistené správne.

Pridať komentár