ETA Fenité 1352 90000 čistiaca kefka na tvár – recenzia, skúsenosti

Tri stupne intenzity čistenia
Kvalitné a jemné silikónové štetiny
Vhodná aj na problematickú pleť
Dlhá výdrž batérie a rýchle nabíjanie
Inteligentný časovač
Vodoodolnosť a ľahká údržba
Nízka obstarávacia cena

Hodnotenie:
(74.6%)
Pozrieť najlepšiu ponuku

Sonická kefka na tvár Eta Fenité dokáže hĺbkovo čistiť pleť a redukovať čierne bodky. Zároveň pleť zbavuje odumretých kožných buniek a odstraňuje mastnotu i mejkap. Disponuje tromi intenzitami čistenia a má jemné silikónové štetiny pre šetrné čistenie a masírovanie pokožky tváre.

Kefka je vodoodolná pre použitie v sprche, má šikovný časovač, ktorý každých 20 sekúnd preruší vibrácie, čím vás upozorní na zmenu časti tváre. Po dvoch minútach sa prístroj automaticky vypne.

V balení nájdete praktické vrecko na skladovanie alebo prenášanie. Kefka má zabudovanú batériu s výdržou 90 minút bežnej prevádzky. Vďaka tomu, že jednotlivé čistenia trvajú len 2 minúty, kefku nemusíte nabíjať aj niekoľko týždňov. Po vybití ju nabijete cez priložený USB kábel a potrvá to jednu hodinu. Poteší nízka obstarávacia cena.

Máte záujem o čistiacu kefku na tvár ETA Fenité 1352 90000? Dostupná je na ✅  webe Alza.sk.

Hĺbkové čistenie

Jemné silikónové štetiny sonickej čistiacej kefky na tvár Eta Fenité 1352 dokážu pleť hĺbkovo vyčistiť a zredukovať nevzhľadné čierne bodky. Kefka zbaví pokožku vašej tváre usadených nečistôt i mastnoty a popritom odstráni aj mejkap a odumreté kožné bunky. Pleť zároveň prekrví, vymasíruje a vyhladí, čím sa stáva jasnejšia, pružnejšia, hladšia a zjednotená. Pravidelným používaním môžete za pomerne krátku dobu získať mladistvejší vzhľad.

ETA Fenité 1352 90000 recenzia

Jednoduchá údržba

Kefka má elegantný dizajn a praktický tvar, ktorý sa dobre drží v ruke. Je vyhotovená z hygienického silikónu, ktorý je vhodný aj pre problematickú pleť. Používať ju tak môžete na akýkoľvek typ pleti. Tvár si stačí navlhčiť vodou, prípadne si na ňu naniesť i čistiaci gél. Vodoodolná konštrukcia so stupňom krytia IPX5 dovoľuje kefku používať počas sprchovania sa alebo kúpania sa vo vani. Údržba je veľmi jednoduchá, po každom použití stačí kefku umyť pod tečúcou vodou.

Dlhá doba prevádzky

Čistiaca kefka na tvár Eta Fenité vám poskytuje tri režimy čistenia, ktoré majú rozdielnu intenzitu. V závislosti od nastaveného režimu dokáže prístroj odstrániť až 99 % nečistôt. Potešil nás inteligentný časovač, ktorý vibrácie po 20 sekundách na chvíľu preruší, čím používateľa upozorní, aby sa presunul s kefkou na ďalšiu časť tváre. Prístroj sa po dvoch minútach automaticky vypne, čím sa šetrí i jeho batéria. Zabudovaný Li-Ion akumulátor dokáže byť v neprežitej prevádzke 90 minút, no pri bežnom používaní ho nemusíte nabíjať až tri mesiace. Dobíjanie prebieha cez dodávaný USB kábel a trvá jednu hodinu.

Čistiaca kefka na tvár ETA Fenité 1352 90000

Pripravená na použitie kdekoľvek

Výrobca dodáva ku kefke praktické cestovné puzdro, vďaka ktorému môžete kefku bezpečne prenášať z miesta na miesto alebo skladovať u seba doma. Kompaktné rozmery a nízka váha vám dovoľujú kefku zabaliť si na cesty do kabelky alebo cestovnej tašky. O vašu pleť sa tak postaráte aj počas ciest, pretože len pravidelným používaním docielite mladistvejší vzhľad pleti. Vďaka jemným štetinám, ktoré zároveň masírujú, dosiahnete lepšie prekrvenie pokožky a vaša pleť je potom pružnejšia, hladšia, zjednotená a lepšie vstrebáva pleťovú kozmetiku.

Skúsenosti a recenzie

Sonická kefka na tvár Eta Fenité si vyslúžila pozitívne recenzie od spotrebiteľov. Tí vyzdvihli rýchle nabíjanie a dlhú výdrž batérie, tri stupne vibrácií, materiál príjemný na dotyk či kompaktný tvar, ktorý sa dobre drží v ruke. Páčilo sa im, že masáž je príjemná aj na dekolt, pleť je perfektne čistá a vyhladená a skvelé výsledky dosahuje i na problematickej pleti, pretože čiastočne zabraňuje tvorbe akné. Ocenili nabíjanie USB káblom, cestovné puzdro v balení či zlepšenie farby a štruktúry pleti po pravidelnom používaní. Negatívnu reakciu na túto čistiacu kefku sme nezaznamenali.

Recenzie a skúsenosti s čistiacou kefkou na tvár ETA Fenité 1352 90000

Záverečné hodnotenie

Sonická čistiaca kefka na pleť Eta Fenité zaujme elegantným a minimalistickým dizajnom. Jej vysoko kvalitné silikónové štetiny sú dostatočne šetrné aj k citlivej pokožke, no napriek tomu ju dokážu hĺbkovo vyčistiť, zbaviť mejkapu, mastnoty či odumretých kožných buniek. Kefka disponuje troma intenzitami čistenia a má inteligentný časovač, ktorý je po dvoch minútach automaticky vypne. Eta Fenité je vodoodolná, vďaka čomu sa veľmi ľahko umýva pod tečúcou vodou. Má skvelú výdrž batérie na jedno nabitie, ktorá pri bežnom používaní dokáže byť v prevádzkovej dobe až tri mesiace. Poteší tiež nízka obstarávacia cena a praktické cestovné puzdro v balení.

Pozitíva

Tri stupne intenzity čistenia
Kvalitné a jemné silikónové štetiny
Vhodná aj na problematickú pleť
Dlhá výdrž batérie a rýchle nabíjanie
Inteligentný časovač
Vodoodolnosť a ľahká údržba
Nízka obstarávacia cena

Negatíva

Nenašli sme žiadne


Autor recenzie: Lucia Bihuncová
Dátum publikovania: 17.02.2021
Najlepšie čistiace kefky na tvár 2024 – recenzie, test, porovnanie, skúsenosti

Najlepšie čistiace kefky na tvár 2024 – recenzie, test, porovnanie, skúsenosti

Čistiacu kefku na tvár ocení v domácnosti každá dáma, ktorá chce pôsobiť mladistvejším dojmom. Pravidelné používanie kefky sa prejaví po krátkej dobe a pleť pôsobí zdravšie, hladšie, vypnutejšie a na dotyk je jemná. Kvalitná kefka zbaví pokožku tváre až 99 % usadených nečistôt a dokáže  čistiť  hĺbkovo. Kefka z pleti odstráni mastnotu, zvyšky mejkapu, odumreté kožné bunky a navyše... Prečítať článok


Pridať komentár