ETA 3423 90000 ručný vysávač – recenzia, skúsenosti

Cena
Sací výkon
Výdrž batérie
Moderný dizajn
Praktická nabíjacia stanica
Príslušenstvo

Hodnotenie:
(73.6%)
Pozrieť najlepšiu ponuku

Český zástupca na trhu ručných vysávačov predstavil model ETA 3423 90000. Vyznačuje sa stabilnou dobou prevádzky. Výrobca udáva až 20 min. aktívneho používania. Vybavený je Li-Ion batériou. Disponuje i indikátorom o stave batérie.

ETA myslela i na alergikov a vysávač vybavila HEPA filtrom. Doba nabíjania sa pohybuje okolo 5 hodín. Dobíjať ho však môžete priebežne. Výrobca dodáva i bohaté príslušenstvo. Jeho hmotnosť je len 1,1 kg, čo značí jednoduchú manipuláciu s vysávačom.

Technické parametre: Napätie: 11,1 V; Typ batérie: Li-Ion; Hmotnosť: 1,1 kg; Objem nádoby na odpad: 0,4 l; Doba aktívneho vysávania: 20 min.; Doba dobíjania: 5 h; Filtrácia: HEPA filter; Mokré vysávanie: nie

Ručný vysávač ETA 3423 90000 si môžete zakúpiť na ✅  webe Heureka.sk.

Viac ako dosť

Reč je o výdrži batérie, ktorú ETA ponúka. Či vysávate prach v obývačke alebo chcete povysávať auto, 20 minút by vám malo stačiť. Li-Ion batéria s napätím 11,1 V je dostatočne výkonná a zároveň sa vyznačuje stabilnou výdržou. Doba nabíjania je približne 5 hodín.

ETA 3423 90000 recenzia

Súčasťou balenia je nabíjacia stanica s adaptérom. Vysávač signalizuje stav nabitia akumulátora. Hoci výkon nemožno regulovať, vysávač si poradí s nečistotami bez toho, aby ste výkon potrebovali zvyšovať. Jediným mínusom je azda absencia funkcie mokrého vysávania.

Alergici sa potešia

Hoci je ručný vysávač v domácnosti iba pomocníkom a najväčšiu prácu odvádza klasický podlahový vysávač, ručný vysávač s HEPA filtrom, ktorý ETA má, je určite dobrou voľbou. Filter je vymeniteľný.

Ručný vysávač ETA 3423 90000

Odpad – nečistoty vysávač hromadí v 0,4 litrov objemnej nádobke, ktorá je transparentná. Už na pohľad tak vidíte, kedy by ste mali vysávač vyprázdniť. Manipulácia s nádobkou je bezproblémová. Jednoducho sa odpojí od tela vysávača a vyprázdni.

Praktické rozmery a ergonómia

Šírka iba 13 cm a na výšku (dĺžku) 41 cm. Vysávač je naozaj mobilným a drobným pomocníkom pre každú príležitosť. Váži iba 1,1 kg, čo ho robí skutočne výnimočným. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná a jeho držanie pod akýmkoľvek uhlom je komfortné a jednoduché.

Výrobca nešetril

ETA svojich majiteľov poteší nielen spoľahlivou prevádzkou, ktorou sa vysávač osvedčil. Takisto bohaté príslušenstvo, samozrejme, v rámci možností – štrbinový nadstavec určite využijete v stiesnených priestoroch. Tento doplnok má však väčšina konkurentov. ETA ešte pridala aj nadstavec so štetinami na nábytok, pavučiny a pod. Spomínaný sieťový adaptér a dobíjacia základňa, ktorú možno uchytiť i na stenu, sú v balení tiež.

ETA 3423 90000 príslušenstvo

Skúsenosti a recenzie

Predsudky bokom, to že nejde o Electrolux, Bosch alebo Sencor neznamená, že ETA nemôže konkurovať. Práve naopak. ETA si zákazníka získa nielen svojím moderným dizajnom, ale aj funkčnosťou. Pri vysávaní auta vás nenechá v štichu a luxusná výdrž (20 minút) je odpútaním sa od konkurencie.

Recenzie a skúsenosti s ručným vysávačom ETA 3423 90000

Ani cena nie je nijak hrozivá. Kompaktné rozmery a ergonomická rukoväť tiež zohrali rolu v praktickom dizajne. No a HEPA filter je len „detailom“, ktorý zabezpečí, že mikróby ostanú tam, kde majú. ETA 3423 90000 je teda určite ručným vysávačom, ktorý svoju úlohu zvládne na jednotku. Škoda absencie mokrého vysávania.

Pozitíva

Cena
Sací výkon
Výdrž batérie
Moderný dizajn
Praktická nabíjacia stanica
Príslušenstvo

Negatíva

Chýba mokré vysávanie


Autor recenzie: Michal Toma
Dátum publikovania: 25.09.2019
Najlepšie ručné vysávače 2024 – recenzie, test, porovnanie

Najlepšie ručné vysávače 2024 – recenzie, test, porovnanie

Praktickým pomocníkom do domácnosti sú aj ručné vysávače. Rýchlo sa postarajú o drobný neporiadok a bez akejkoľvek námahy za pomoci nich odstránite prach, omrvinky alebo akútne znečistenie. Ručné vysávače nie sú náhradou klasických podlahových vysávačov. Sú pomocníkom do domácnosti, auta alebo dielne. Vyznačujú sa svojou mobilitou a jednoduchou použiteľnosťou. Nájsť ručný vysávač,... Prečítať článok


Pridať komentár