Bosch MFW 68660 mlynček na mäso – recenzia, skúsenosti

Robustné konštrukčné vyhotovenie
Bohaté príslušenstvo v balení

Hodnotenie:
(77.6%)
Pozrieť najlepšiu ponuku

Prvé, čo vás na tomto multifunkčnom krájači upúta, je robustné konštrukčné vyhotovenie – väčšina jeho vonkajších častí je z kovu. Môžete s ním okrem mletia mäsa aj krájať, strúhať, vyrábať klobásy či lisovať ovocie. Škoda len, že nadstavce na strúhanie a krájanie sú z plastu, čo sa pri intenzívnom používaní určite odrazí na ich životnosti. Pravdepodobne vás nepríjemne prekvapí aj pomerne vysoká hlučnosť tohto mlynčeka. Robustné vyhotovenie a osvedčená značka sa, žiaľ, odrazila aj na vysokej cene.

Parametre: príkon: 800 W; rýchlosť mletia: 4,3 kg/min.; hlučnosť: nešpecifikovaná; materiál: kov, plast;príslušenstvo: 3 mlecie kotúče, plnička klobás, nadstavec na krájanie, strúhanie, lisovanie a kebbe; ďalšie funkcie: poistka proti preťaženiu, spätný chod; rozmery (d × š × v): 21 × 21,5 × 27,5 cm; hmotnosť: 6,2 kg

Hľadáte mlynček na mäso, ktorý toho dokáže viac ako len mlieť mäso? Bosch MFW 68660 je výkonný stroj, ktorý si poľahky poradí so všetkými druhmi mäsa, ale aj so zeleninou či ovocím. Pozreli sme sa, čo všetko dokáže a aké s ním majú ostatní používatelia skúsenosti.

Elektrický mlynček na mäso Bosch MFW 68660 si môžete pohodlne zakúpiť v ✅  e-shope Alza.sk.

Stabilný a bezpečný stroj

Mlynček na mäso Bosch MFW 68660 disponuje 800 W motorom (blokovaná sila je 2 200 W). Má 6,4 kg, jeho stabilitu podporujú 4 gumové nožičky a bezpečnostná rýchlospojka. Stroj sa ovláda jednostupňovým spínačom.

Bosch MFW 68660 recenzia

Zaujímavé príslušenstvo

Príslušenstvo mlynčeka na mäso zahŕňa plniacu pomôcku, plniacu misku, náhradný unášač, nadstavec na lisovanie ovocia, strúhadlá, prídavný piest na salámy a údeniny. Zahŕňa taktiež 3 mlecie sitká, 4 nadstavce na drvenie, nadstavec na kebbe, na klobásy a párky.

Mlynček teda okrem samotného mletia a plnenia údenín, zvládne tiež strúhanie, krájanie plátkov, ale aj lisovať ovocie.

Výborná rýchlosť mletia

Znie to až neuveriteľné, ale Bosch MFW 68660 zvládne za 1 minútu zomlieť až 4 300 g mäsa. Aj v prípade, že by ste spracovávali tvrdšie kúsky, budete s rýchlosťou viac než spokojní. Keďže mlynčeku nechýba spätný chod, v prípade zaseknutia tvrdších surovín stačí stlačiť tlačidlo a tie sa uvoľnia.

Mlynček na mäso Bosch MFW 68660 príslušenstvo

Úložný priestor

Mlynček je demontovateľný, čo šetrí čas pri jeho čistení. Aj v tomto prípade nie je možné vkladať diely do umývačky, treba ich čistiť ručne, najlepšie šetrnými čistiacimi prostriedkami a mäkkou hubkou. V integrovanom úložnom systéme môžete uskladniť celé príslušenstvo, takže budete mať všetko hneď po ruke.

Skúsenosti a recenzie

Odolná kovová konštrukcia, viacúčelovosť, skladovateľnosť, spätný chod, ľahké čistenie, zavinovacia šnúra – používatelia si mlynček na mäso Bosch MFW 68660 pochvaľujú. Páči sa im taktiež množstvo funkcií tohto stroja. Mínusom je úzke hrdlo dávkovača mäsa (mäso treba pokrájať na prúžky či kocky), ale aj plastové časti, ktoré nevyzerajú veľmi trvácne. Týka sa to napr. nadstavca na strúhadlo, odšťavovača či plastového úchytu.

Recenzie a skúsenosti s mlynčekom na mäso Bosch MFW 68660

Pozitíva

Robustné konštrukčné vyhotovenie
Bohaté príslušenstvo v balení

Negatíva

Vysoká cena
Väčšina príslušenstva je z plastu


Autor recenzie: Mgr. Lucia Kunkelová
Dátum publikovania: 04.09.2019
Najlepšie elektrické mlynčeky na mäso 2024 – recenzie, test, porovnanie, skúsenosti

Najlepšie elektrické mlynčeky na mäso 2024 – recenzie, test, porovnanie, skúsenosti

Čerstvé pečené klobásky, hamburgery na grile na ktorých sa pomaly roztápa voňavý čedar či boloňské ragú na cestoviny dusené s červeným vínom – to všetko sú pokrmy, na ktorých prípravu potrebujete poriadny mlynček na mäso. Niektoré multifunkčné kuchynské roboty totiž mäso iba posekajú a výsledkom je, že nemá správnu konzistenciu, lepí sa a tvorí veľké kusy. Prečítajte si radšej náš... Prečítať článok


Pridať komentár